REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Klaus Iohannis avertizează iar cu revenirea la starea de urgență

Klaus Iohannis avertizează iar cu revenirea la starea de urgență

Replica API 20 mai 2020 | 00:23 2149

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Palatul Cotroceni, în prima sa ieșire publică de la instituirea stării de alertă:

Klaus Iohannis

„Am reușit până acum să controlăm epidemia, iar măsurile pe care le-am luat pe parcursul stării de urgență și-au dovedit eficiența. Au fost două luni foarte grele pentru toți, ar fi dramatic să le compromitem tocmai acum, când am reușit să facem un pas important pentru a ne relua, încet-încet, un mod de viață mai apropiat de cel cu care eram obișnuiți. Cred că nimeni nu-și mai dorește să reintrăm în starea de urgență, dar vom fi obligați să luăm din nou această decizie în situația în care ritmul de infectare și presiunea pe spitale vor crește semnificativ.

Vedem tot felul de iresponsabili care răspândesc, unii din inconștiență, alții din rea-voință, dezinformări și propagă tot soiul de teorii ale conspirației cu scopul de a cultiva neîncrederea în rândul cetățenilor. Aceste abordări care contestă gravitatea virusului sunt nocive, pentru că mistifică evidența, erodează autoritatea statului și pot crea breșe, afectând solidaritatea și responsabilitatea socială, care sunt fundamentale pentru a putea depăși cu bine această perioadă dificilă.

Când am fost uniți într-un efort național, cu toții - cetățeni responsabili, specialiști și guvernanți - am reușit să salvăm vieți și să limităm răspândirea noului coronavirus. Să nu irosim, dragi români, tot ce am câștigat în aceste două luni cu mari sacrificii!”

sursa: stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plavanul este scutit de portul mastii sau Palatul Cotroceni este una din casele furate de el ? Este o institutie si acolo plavanul trebuie sa respecte legea omologata chiar de el.
2
0
Daca se mai instaleaza si a doua oara starea de urgenta, mai mult ca sigur o sa avem o revolutie ... o revolutie in adevaratul sens al cuvantului, nu ca lovitura de stat data in Decembrie 1989 . S-a vrut si s-a reusit crearea crizei economice sub camuflajul "pandemiei". Acum din cate vad vreti sa o mariti incat sa fie aproape imposibil de remediat si eventual sa mai vindeti ceea ce nu s-a reusit de vandut din aceasta tara. Ceea ce vad eu in acest moment este GENOCID SI INALTA TRADARE si ar trebui pedepsit ca atare.
4
0
cand stai in vila cu piscina,nu stai la coada la alimente,nu te doare la stomac de foame si nu iti faci grija ptr alimentele de maine,cand ai frizer la usa,obligat ca te doare in penis de noi astia amaratii de romani,cand te suna merekel sa mai trimiti la moarte pt sparanghel din noi,cum dracu se face domnule wci ,ca nu mai este covid 19,oricum nu cred ca mai apuci sa duci tot mandatul cu atitudinea asta antiromana,ne vrei mortii pe toti,nu-i asa?
7
1
italia unde a foast dezastru s au deschis si terasele si barurile si la noi nimic ce se urmareste
8
2
s-o avertizezi pe mata bai hot de case si giambas de copii dar ce crezi ca dac esti sluga lui bibiloi jidanul noi nu te putem spanzura,scursura jidaneasca care ne-aI FACUT SA PLATIM DESPAGUBIRI DE RAZBOI ISRAELULUI STAT INFIINTAT IN 1948
10
2
Masochist a votat cu 10 maini nazistul antiromanesc!Au ce su-au dorit
9
1
Stau de trei luni in casa. Gata
11
1
Unde naina este PROBLEMA? Constanta are 261 de cazuri, din care 240 vindecati si 15 decedati. INTERNATI MAI SUNT 6 CAZURI.
12
1
Da sunt de acord.
2
6
Cei care fac imposibile revolutiile pasnice, fac inevitabile revolutiile violente!
11
1
Mars in mortii ma-ti de nazist imputit. Sa o ameninti pe ma-ta aia nenorocita care ti-a dat viata jigodie ordinara ce esti!
17
3
Klaus mutulannis latra la pesedisti fara masca!?
14
3
asta incalca legea. Lipseste masca ma tarane. Sau crezi ca palatul cotroceni este casa ta?! Ia vezi, ca noi muncim dar nu te platim ca tu sa fi cocalarul sef!
21
7
plavaneeeee!
16
7
dar cu iesirile astea le face un serviciu psd-istilor. Ori e prost, ori e inteles cu ciolacu.
18
7
Parca pe asta in primul mandat nu l-am auzit, ce o avea de ceva vreme, daca e odihnit apare si de doua ori pe zi la TV..
22
5
exact asta o sa se intample....pana in august o sa avem 5mii de morti!
14
17
Sa stai starea ta de mort
17
6
Mutule, s-o ameninti pe ma-ta cu starea de urgenta!
27
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212