REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Klaus Iohannis, mesaj pentru cei au plecat în minivacanță: Dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte măsurile!

Klaus Iohannis, mesaj pentru cei au plecat în minivacanță: Dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte măsurile!

Replica API 29 noiembrie 2020 | 14:31 1253

Președintele Klaus Iohannis le-a reamintit românilor care au plecat în minivacanța de 1 Decembrie că sunt zile libere care se desfășoară „în condiții speciale” și este important să respecte măsurile de evitare a infecției cu coronavirus, pentru că „nimeni nu-și dorește să ajungă la spital”, scrie Digi24.

Șeful statului îi sfătuiește pe români să poarte mască, să respecte distanța și măsurile de igienă, să evite aglomerațiile și apropierea fizică de persoane din afara anturajului obișnuit.

„Mesajul meu pentru toți românii este același: să respecte măsurile, să respecte portul măștii, distanța, igiena și dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte cu strictețe aceste măsuri. Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc și nu știu din ce mediu vin. Cred că este o minivacanță în condiții foarte speciale. Cu cât mai bine respectăm acum aceste măsuri, cu atât mai bine vom trece peste această pandemie și cred că este lucrul pe care și-l doresc toți. Nimeni, absolut nimeni nu cred că-și dorește să ajungă la spital, nici noi nu dorim ca oamenii să ajungă la spital. Este foarte simplu: respectați măsurile care sunt în vigoare!” - a spus, duminică, președintele Klaus Iohannis, după ce a fost în vizită la DSP București, conform Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaa, fix asa, toate regulile se vor respecta.
0
0
Unde sa plecam mai nemernicilor de PNL? Daca ne-ati carantinat orasul. Constanta este orasul care a fost carantinat pe cifre din burta.Sa le moara familiile si copiii celor care au facut asa ceva.
1
3
La Sfanta Biserica n-ai voie chiar daca respecti masurile!
2
2
Rata de infectare pe valea Prahovei si cat este la Constanta??? Si la schi nu te impartasesti cu lingurita si nu pupi icoane si moaste..
2
2
Alo? da dl preshdinte traiti! da am mobilizat toate efectivele la costanta am adus si din tulcea dinaia desteptii traiti! da pe valea prahovei fara filtre am inteles traiti! Ba! ati auzit pe dl presdinte acum hai vela! adica valea! adica executarea ba ce va holbati la mine ca idiotii!
4
2
Pai nene presedinte, unii sa se distreze dar altii sa nu mearga la sf. Andrei cu respectarea normelor. Pai cum se numeste asta ?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272