REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Klaus Iohannis NU merge la inaugurarea Catedralei Mântuirii Neamului

Klaus Iohannis NU merge la inaugurarea Catedralei Mântuirii Neamului

Replica API 24 noiembrie 2018 | 04:37 400

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, vineri, o scrisoare Patriarhului Daniel în care îl anunță că nu va participa, duminică, la ceremonia de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului, din motive care țin de agenda europeană, informează Administrația Prezidențială.

"Preafericirea Voastră, Vă mulţumesc pentru calda invitaţie de a participa la ceremonia de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Din păcate, din motive care ţin de agenda europeană, nu voi putea lua parte la evenimentul de duminică, 25 noiembrie 2018. Sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului reprezintă, pentru credincioşii ortodocşi din ţară şi din diaspora, o sărbătoare cu o încărcătură istorică şi simbolică aparte. Participarea Patriarhului Ecumenic Sanctitatea Sa Bartolomeu I, împreună cu ierarhi ai Bisericilor ortodoxe surori, arată legătura profundă care ne uneşte în spiritul credinţei şi al valorilor creştine pe care Biserica le cultivă în societate", a transmis Klaus Iohannis, conform unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale remis, vineri, Mediafax, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai ce sa caute el catolicul la ortodoxi? ptiu da ce presedinte ne-am ales
1
1
Iudele comenteaza. Iuda mare, are alta treaba. Dumnezeu sa apere Romania si poporul ortodox roman.
2
2
ce sa cauti printre ANALISTI?
3
3
nu merge ca nu ie sustinut de enoriasi si de popa in alegeri ca popa nu are voie sa faca politica
1
4
Cum dracu sa intri acolo fara aurorizatie de la ISU ?
2
2
Liviu Dragnea si-a dorit o armata, Carmen Dan i-a oferit Jandarmeria. Liviu Dracnea foloseste Jandarmeria si Ministerul de Interne pentru a-si impune vointa si pentru a controla opozitia, dar si propriul partid. Carmen Dan va face tot ce-i sta in putere pentru a bloca ancheta procurilor in Dosarul "10 August".
6
4
Amice traiesti intr un vis DNA nu mai are credibiltate de cand a zis Bubosul vostru IEVALUATUL sa plece cine trebuia ca sa aduca el pe cine merita fute i as amanta aia inlacrimata ca si pe doamnele tale fie ca sunt mame surori sau neveste ca verisoarele tale imi displac !NU mai fabricati dosare pana nu rezolvati cu 10 august ce e asa de greu?A declarat PRIMARUL FIREA CA ARE INFORMATII DESPRE CINE A DAT DIRECTIVE?nu sunt rezistent ma pis cu bolta pe ei si restu' DAR vreau sa stiu ce s a intamplat si CUM E POSIBIL CA NICI UN PROCUROR SA NU SE SESIZEZE LA CE ZICE UN PRIMAR nu de sat DE CAPITALA !
5
0
...Miscarea pentru reNEgat si coroana cheama la rugaciune pentru pomenirea unui rege balbait si tradator de tara.Este asteptat la eveniment si nepotul lui parazit care mai mult sta prin carciumi cu nevasta decat sa munceasca.Sa mai lase naibii bauturile si sa puna mana pe lopata ca Romania nu le apartine.
12
3
sa -ti dau la muie , rezistentule ! klaus este infractorul sef , ai vazut ,raspunsul de la dna ? boule , klaus are mai multe dosare decat cei ce iti dau la muie ..asa vei ramane , un limbist consacrat ! complimente doamnei !
1
10
Sa ii sugi pula lui wermorel escrocul international de case ciirdite prin fals si fraude.muie la amandoi zdrentelor.
4
7
Aceasta catedrala a fost gandita de pe vremea lui Carol 1 dar din motive financiare nu a putut fi realizata, pe vremea comunistilor nici nu se punea problema. Actualul presedinte este de alta credinta iar respectul lui pentru cei 86% ortodoxi din populatia tarii nu exista asa cum nu respecta nici tara in care s-a nascut. Este o jignire fara masura care in tari cu coloana verticala, Grecia, Serbia, Rusia, Ucraina, etc ar fi dus la manifestari populare si la suspendare din functie, la noi niste lifte pagane aplauda. Sa va fie rusine romani!
3
13
Muiohanis nu are ce cauta acolo. Ia mai da-l in pula noastra.
4
9
este o exarcerbare a puterii exercitate de popartari,spagoveanu hot dovedit ramas preaosandit,daniel hot si securist basca pidosnic peaosandit,altul afara de pomohaci si de episcopul de vaslui nu mai cunosc,dar aici in dobrogea spagoveanu vrea sa ridice regiunea la nivel de mitropolie dar toata gloaba si furaciunea cade pe c-ta pen ca tulcea are alt preabastan
8
6
nu este de mers la o asemenea porcarie notorie!
9
9
...Nu el a dat bani la catedrala ci psedeul.Acolo merg Dancila, Dragnea,Cheliosul codrin stefanescu si Antena 3.Johannis merge la americani ca acolo a dat bogatiile Romaniei.
9
14
Un gest de noblete,nu s ar putea amesteca cu hotii tradatorii si prorocii falsi ar fi o compromitere uriasa si asta nu fata de bietul credincios ci fata de viziunea democratica de care dati dovada,fata de speranta de care noi cei ce ne iubim patria ne agatam cu disperare.Cum sa te asezi la masa cu miseii ce i ce au adus in piata derbedeii?Si au batut al lor popor ca pe amante in dormitor...de am pune mana pe voi neam de comunisti strigoi v as strivi in usturoi,lepada m as de al vostru grai intesat cu mucegai si tot veninul lumesc sila imi e sa va privesc!
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272