REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Kremlinul tună și fulgeră după vizita lui Zelenski la Washington

Kremlinul tună și fulgeră după vizita lui Zelenski la Washington

Cristina BĂRBUCEANU 23 decembrie 2022 | 00:00 789

Kremlinul a declarat joi că vizita preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski în Statele Unite nu arată "dorinţa de a asculta Rusia" şi a acuzat Washingtonul că duce de facto un "război indirect" împotriva Moscovei în Ucraina, relatează AFP, conform news.

"Până în prezent, putem constata cu regret că nici preşedintele Biden, nici preşedintele Zelenski nu au spus ceva care ar putea fi perceput drept o potenţială dorinţă de a asculta preocupările Rusiei", a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Potrivit purtătorului de cuvânt, în timpul vizitei nu au existat "apeluri reale la pace" sau "avertismente" din partea SUA adresate lui Volodimir Zelensko în legătură cu "bombardamentele continue asupra clădirilor rezidenţiale din zonele populate din Donbas", regiunea din estul Ucrainei controlată parţial de separatiştii pro-ruşi şi vizată în mod regulat de forţele ucrainene.

Miercuri seara, într-un astfel de bombardament a fost rănit Dmitri Rogozin, fostul vicepremier rus.

"Acest lucru arată că Statele Unite îşi continuă linia de război de facto şi indirect cu Rusia, până la ultimul ucrainean", a adăugat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Volodimir Zelenski a călătorit miercuri la Washington, în prima sa deplasare în străinătate de la începutul ofensivei ruseşti în Ucraina, în februarie. În timpul vizitei sale, a primit noi promisiuni de ajutor financiar şi militar, inclusiv, pentru prima dată, furnizarea de sisteme de apărare antiaeriană Patriot, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i mai suport pe putinistii astia satanisti. Am o idee! Ucraina trebuie sa invadeze TRANSNISTRIA si sa o "anexeze ilegal" la Ucraina, prin aceeasi metoda a rusilor (printr-un pseudo-referendum). Apoi toate tarile din NATO si aliatii, inclusiv Moldova, sa accepte si sa recunoasca Transnistria ca teritoriu invadat "autonom" / independent si apoi sa fie anexat de catre Ucraina (prin ocupatie militara si "pseudo-referendum cu pusca la ceafa, cum au facut rusii in sudul Ucrainei). Astfel, Moldova indeplineste conditiile de aderare la NATO. Cat dureaza, aproximativ un an pana va fi acceptata? Cel putin un an de zile va mai dura si razboiul inceput de satanistii rusi in Ucraina. Astfel, dupa ce Moldova va fi membra NATO, nu va mai fi amenintata de Rusia. De asemenea, ucrainenii pot oferi Transnistria proaspat "anexata de Ucraina" pe post de moneda de schimb, pentru recuperarea Donbasului si Crimeei. Mai mult ca sigur rusii nu vor accepta asta. Dar, ar fi rezolvata problema Moldovei. Iar Rusia va cadea si mai rau in discratia lumii, caci nu accepta un SCHIMB ECHITABIL. Iar Ucraina este INDREPTATITA sa ocupe si "anexeze ilegal Transnistria", caci este un RASPUNS SIMETRIC in fata agresiunii rusesti. De asemenea va disparea amenintarea pe care o reprezinta DEPOZITUL de armament sovietic din Transnistria. Astfel Ucraina ar da o lovitura ENORMA Rusiei, prin intrarea Moldovei ( la care viseaza Putler) in NATO. Iar chiar daca Ucraina va reusi sa impinga complet orcii rusi in afara teritorile ocupate abuziv ( Donbas si Crimeea), Ucraina ar fi indreptatita sa pastreze si Transnistria, pe post de "cheltuieli de razboi". Sper din tot sufletul sa se intample ceva asemanator. Caci Rusia afacut mult prea mult Romaniei si Moldovei prin tinutul imaginar "Transnistria" precum face si cu Donbasul etc. Ar fi PALMA MORALA peste obrazul nesimtitilor moscoviti.
30
3
ar trebui sa va numarati voi intre voi. Sa stie si ucrainienii cate cartuse sa comande. De la mine mwie cu kkt !!!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272