REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

La AJOFM s-au SCHIMBAT ȘEFII într-o VESELIE

La AJOFM s-au SCHIMBAT ȘEFII într-o VESELIE

Replica API 24 august 2020 | 15:36 4349

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă este o autoritate subordonată Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. În plus, AJOFM este o subdiviziune teritorială a Agenției Naționale a Ocupării Forței de Muncă. Aceasta asigură implementarea politicii în domeniul promovării ocupării forței de muncă, migrației forței de muncă și asigurării de șomaj.

Drept urmare, misiunea AJOFM Constanța este de a încuraja ocuparea posturilor de muncă de către persoanele aflate în cautarea unui job și de a susține angajatorii la identificarea forței de muncă calificate și crearea locurilor noi de muncă. Așadar, beneficiarii serviciilor oferite de AJOFM sunt reprezentați de agenți economici aflați în căutare de angajați și de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Dragoș Poteleanu

Iată-i pe cei care au coordonat instituția la Constanța

În ultimii ani, funcția de director executiv al AJOFM Constanța a trecut prin palmaresul mai multor persoane, iar unele dintre acestea au avut probleme inclusiv cu legea. Printre cei care s-au plimbat pe la conducerea AJOFM Constanța se numără Emilia Murineanu, cea care a preluat funcția de director executiv în anul 2005.

Emilia Murineanu

Aceasta s-a aflat în fruntea AJOFM până în 2007, când la conducere a venit Dragoș Poteleanu. În 2010, acesta a fost demis din postul de director motiv pentru care a dat instituția în judecată, cerând să fie repus în funcție. Numele lui Poteleanu apare și într-un dosar de corupție, acesta fiind condamnat în 2019, de Tribunalul Constanța, la 3 ani cu executare în regim de detenție.

Carmen Răducu

În 2011, la conducerea aceleiași instituții a revenit Elena Murineanu, iar în 2013 funcția a fost preluată, pentru doar cateva luni, de Carmen Răducu. În 2014, a revenit din nou în funcția de director Elena Murineanu, după o perioadă de doi ani în care a fost detașată în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, dar și la Ministerul Muncii.

Gheorghe Bușu

În 2016, aceasta a primit de la ANOFM ordinul de încetare a raporturilor de serviciu, ca urmare a îndeplinirii condițiilor de pensionare, iar postul a fost preluat de Gheorghe Bușu. În prezent, Bușu, fost director al Direcției de Statistică, este directorul executiv al AJOFM Constanța.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AJOFM a devenit de mai multi ani o capusa inutila, fara activitate.
3
1
La examenul din 2016, valabila ta pregatita profesional nu a fost in stare sa ia nici macar nota 5. Habar nu ai pe cine lauzi!
6
1
Carmen raducu pregatita bine profesional ? Pai aia e hagica de o viata a lui dragos poteleanu, a invatat o ala de tooooate
10
3
dl Busu a fost profesor si director de liceu. A format frumos zeci de generatii. lasati rautatile si veninul pt alte subiecte va rog
10
3
Si, dupa ce s-au instalat cipanii la putre, functia a revenit unui machidon. Si dupa un an de zile, jumatate din institutie sunt machidoni. La fel ca si la ape, primarie, apia, etc. De aia arata Cta ca un sat din Tulcea.
12
4
uuuuuuuoooooo
4
0
De departe CarmenRaducu cea mai valabila , pregatita profesional , pedagogie ,are tot ce vrei Ia spus nu la vreun futalau libidinos cu coaiele umflate , de asta au schimbat o ! Forta Carmen
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272