REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

La un pas să provoace o tragedie în sensul giratoriu de la Vivo. Video

La un pas să provoace o tragedie în sensul giratoriu de la Vivo. Video

Ana Maria Lipan 10 ianuarie 2023 | 00:00 15695

Un șofer din Constanța și-a pus în pericol propria viață, cât și pe cea a celorlalți participanți în trafic, conducând în mod iresponsabil și intrând cu viteză mare în sensul giratoriu din aproprierea Centrului Comercial Vivo. Fapta sa a fost surprinsă de un alt șofer, filmarea ajungând apoi pe platformele de socializare.

Traficul din Constanța poate fi descris ca fiind o experiență marcantă pentru participanți, exemplu fiind și cazul unei femei care doar prin prezența de spirit și rapiditate de reacție a reușit să evite un accident. Un șofer a intrat cu o viteză mare în sensul giratoriu din apropierea Centrului Comercial Vivo, neacordând prioritate. O altă participantă la trafic a reușit să prevină o situație tragică, frânând brusc.

Cele întâmplate au fost surprinse de aceasta și distribuite apoi pe platformele de socializare, acolo unde mai mult utilizatori și-au exprimat nemulțumirea față de protagonistul clipului, împărtășind, de asemenea, experiențe similare, când viața le-a fost pusă în pericol de alți șoferi iresponsabili.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pop Vasile și Popescu Vasilica ( una și aceeași persoană, cel mai probabil) cu t#@$ti ca voi pe străzi, nu este de mirare că mor oamenii nevinovați pe străzi fmm
1
1
Si daca voia sa intre in curtea aia cu second handuri tzepe din Jermania? Varza o facea ala vitez cu bemveu care conform desteptilor de mai jos el doar isi tinea banda
5
1
Cipanzeu scapat de la noi din rezervatie, de la Cogealac, cu bemveu de la gunoi din Germania.
10
1
masina de sus nu figureaza in baza de date AIDA ca avand RCA
8
3
POPESCU VASILICA - sper ca nu ai permis auto. Daca ai ar fi bine sa-l returnezi. L-ai luat pe spaga.
10
3
Cazanele de BMW cu 600.000 km au intotdeauna prioritate.
10
1
Pentru Popescu Vasilica: Nu are rost sa o faci pe desteptul, cand esti p***t de puti! Pune TU mana pe legislatie. Si mai pune mana si pe gramatica, imbecilule! Cand te apropii de sensul giratoriu, incetinesti si acorzi prioritate tuturor autovehiculelor aflate in circulatie in interiorul acestuia! Cand esti nulitate in materie de legislatie auto, macar taci din gura si fa-te mic! Nu te da rotund pe un teren pe care nu esti stapan deloc. Prostule!
13
1
nu conteaza pe ce banda venea si unde se ducea cocalarul cu BMW, responsabilitatea lui ca sofer ce urma sa intre in girator era sa reduca viteza si sa acorde prioritate de trecere vehiculelor aflate deja in girator! Astia care ziceti ca ala cu BMW nu a gresit sper ca sunteti doar biciclisti nu soferi!
18
2
Pop Vasile. a zis bine,cind faci stg acolo,semnalizeze si tii banda ta,adica in cazul de fata,banda 2,ala cu bmw nu a gresit,in afara ca a venit cam tare;ptr ala de mai jos cu triunghiu',ba vitelin cu 1 an de permis,in giratoriu poti sa mergi inainte si de pe banda 1,circulind spre stg,semnalizezi ca faci stg si ala cu bmw,trebuie sa iti dea prioritate ca are " triunghiu' "....abia acum te apropii de adevar,stiai tu ceva...da'...asa ca mai pune mina pe legislatie...si nu te supara ...nu mai jignii oamenii,nu te mai caca pe tine,ca pute....ca nu figureaza cu RCA....e oprbl .....
8
23
dar doamna soferita de cate benzi are nevoie?in cazul in care nu stie are doua benzi in giratoriu.ar trebui sa isi tina banda.
13
14
Cred ca pur-cica de la volan s a speriat , insa sensul este cu doua banzi . Tu , grohaitoare mica , tine ti banda nu face stanga dupa banda doi pe banda unu ca nu i sensul familiei !
13
15
Atata timp cat politia nu si face treaba, vom vedea in continuare specimene de genu. Chestia e ca majoritatea smecherilor din trafic sunt posesori de bmw.
16
2
E plin orasul de specimene de genul, oricat de prudent ai conduce, tot dai de cate un idiot prin trafic care devine un risc. Probabil multi nu au permis si , or sunt beti sau sub influenta substantelor... Recomand Politie sa intervina mai drastic in cazul acestora, nu au ce sa caute pe sosesle.
18
2
Esti un bou cu permis luat pe spaga. Dincolo de prioritate in rond, de asigurare exista si semn de cedeaza trecerea (pt cretin, asa se cheama un triunghi cu baza in kos, alb cu margini rosii). Asta a fost un CRETIN care habar n-are de soferie ci doar de masina lui - in plus nu figureaza ca asigurata, drum bun catre sant. Alo, Politia asculta?
21
4
Cel care se plânge că nu i sa dat prioritate, data viitoare să facă bine și să semnalizeze ce intenție are că sunt o grămadă care nu știu că mașinile sunt dotate cu maneta de semnalizare
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272