REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Leo Iorga, sprijinit în baston. Fotografie emoționantă de la secția de votare

Leo Iorga, sprijinit în baston. Fotografie emoționantă de la secția de votare

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 439

Leo Iorga

Vedetele s-au înghesuit duminică la secțiile de votare, postând diverse fotografii pe conturile sociale. De departe, cea mai emoționantă poză a fost cea a lui Leo Iorga (54 de ani), care se luptă de nouă ani cu cancerul pulmonar. Deși avea dureri foarte mari de picioare, el a ajuns la școala gimnazială din Berceni sprijinindu-se în baston.

”Ești un adevărat exemplu” sau ”Ne-ai emoționat” sunt mesajele pe care fanii le-au postat ieri pe contul de Facebook al solistului Leo Iorga, care s-a pozat în fața secției de votare sprijinit în baston. Deși are dureri foarte mari de picioare, solistul tot s-a prezentat la Școala gimnazială ”Șerban Vodă”, din cartierul Berceni, pentru a vota, fiind felicitat de toți cei prezenți. Leo Iorga a fost diagnosticat în urmă cu nouă ani cu cancer pulmonar.

Leo Iorga a ajuns în baston după nouă ani de cancer pulmonar

El se luptă pentru legalizarea cannabisului, ca tratament pentru boala de care suferă: ”Intenţionez să mă alătur unor ONG-uri care luptă pentru promovarea medicamentelor anticancer şi voi promova cât voi reuşi omologarea oficială şi legală a cannabisului de uz medical în România”, afirmă Leo Iorga, pe Facebook.

Cântărețul cu voce de aur a suferit în ultimii ani cinci operații, la plămâni, la glandele suprarenale, dar și la cap, iar anul acesta a fost de două ori la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) unde a beneficiat de un tratament revoluționar, prin metoda Cyberknife: ”Celule canceroase sunt bombardate cu un aparat nou”, ne-au spus surse apropiate cântărețului.

La începutul lunii iunie, Leo va pleca din nou în Germania, pentru continuarea tratamentului care ajunge la 70.000 de euro. Rezultatele sunt spectaculoase, dovadă stând și faptul că Leo Iorga a revenit în sala de repetiții alături de colegii lui de la Compact B.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa sanatate! Esti un erou Leo!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272