REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Lia Olguța Vasilescu: Cred că i se pregătesc lui Dăncilă plângeri penale

Lia Olguța Vasilescu: Cred că i se pregătesc lui Dăncilă plângeri penale

Replica API 2 septembrie 2019 | 01:40 438

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat duminică la Antena 3 că în opinia sa, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că o să-l dea în judecată pe șeful statului pentru afirmația că Guvernul este „corupt”, niște procurori îi pregătesc șefei PSD plângeri penale.

„Dna premier a declarat deja ca avocatii dumneai lucreaza la aceasta plangere. Trebuie sa incepem sa reactionam la toate aceste atacuri mizerabile indreptate asupra noastra fara dovezi desi eu cred ca niste procurori s-au apucat repede de treaba, din dorinta sa-l multumeasca pe Presedinte si sa-i faca plangeri penale premierului. Trebuie sa stingem odata toate aceste mizerii care se lanseaza in spatiul public”, a zis Lia Olguța Vasilescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce mi-o suge Olputza urmezi tu!
0
0
Olguta sa-i multumeasca lui vadim ca a ajuns unde a ajuns....si nebunul ala dadea numai muje.
6
0
Eu cred ca esti o curva proasta!
7
2
Ai aparut vulpeo, penalo,.... Tu ai pareri ??!!... Dispari! Langa Dragnea, acolo iti este locul, maimuto, peremista lui vadim!
8
1
Cred ca vei zbura si tyu,penalo.Locul tau e linga dracnea,la pirnaie.Cu mandea securistul cu tot.
8
1
Merita din plin! Arunca cu banii tarii in stanga si-ndreapta ca un nabab. Nu se uita PSD la bani ca nu-s munciti de ei si de cozile lor de topor cu pensii speciale, NU. Asta-i furt din banul public si trebuie aspru pedepsit! Banii tarii trebuiesc cu mare grije administrati si cheltuiti nu sa-i arunci ca la porci in troaca godacilor PSD.
9
0
Si care-i problema? Dancila e mai presus de lege? Ea trebuie sa respecte prima legea. Ea trebuie sa fie exemplu. Daca a incalcat vreo lege trebuie sa raspunda ca oricare cetatean. Nimeni nu face plangere penala daca nu are motive temeinice. Deci exista motive. Am citit CVul ministrei sanatatii si ne-am ingrozit. Numai pt ca a numit asa mafioata ar trebui sa fie condamnata la inchisoare.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272