REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Lia Olguţa Vasilescu, după declaraţia lui Ludovic Orban care nu mai vrea ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit: 'Să o facă, zic!'

Lia Olguţa Vasilescu, după declaraţia lui Ludovic Orban care nu mai vrea ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit: 'Să o facă, zic!'

Replica API 3 iunie 2019 | 00:35 348

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, comentează ironic, pe Facebook, declaraţia lui Ludovic Orban conform căreia nu i se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit:

"Păi, au câştigat alegerile pe mâna lor! Să o facă, zic!", scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu distribuind ştirea referitoare la declaraţia liderului PNL.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă la Mediaş că nu i se pare normal ca angajaţii din domeniul IT să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. “Eu am să vă spun o chestie, apropo de IT-işti. Mie nu mi se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. IT-iştii câştigă cel mai bine în România", a declarat Orban, conform presei locale. El a susţinut că a fost o perioadă în care oamenii erau stimulaţi să se ducă spre zona de IT, iar acum nu i se pare normal.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luati muie cu totii , nu mai aruncati lucrurile vechi , va vor prinde bine ! veti fi impozitati si pe cantitatea de cacat care o produceti , au venit flamanzenii , sa va saturati . Toti ofticati de mai jos veti suge pula de foame !
1
3
zdreanta ordinara !
1
1
Ar trebui sa raspunda pentru ,, jalnica'' lege 153, care a produs discriminare intre diverse categorii sociale.
4
0
Wow, zise peremista - muista, vadimista si pupincurista lui dragnea! Te bagi in seama singura pe facebook. Ai zburat de pe scena politica, odata cu "finul tau", care este in puscarie si unde ajungi si tu in curand, paraSUTO, si sti si de ce, da! Jigodiilor ordinare!
6
1
Iese si vomita.atat ia ramas.noroc ca pleaca barbaso la bruxeles ca altfel zburau la pachet de pe scena politica. Nu mai reprexinta aceasta tarfa nimic. Pestele ei este la puscarie ea executata la pachet cu codrin cap de pl si radulescu. Are doar prezente scenice pana cand ii se va interzice sa mai guite. Nu stiu cum o mai imvita cineva ca lumea spume ca miroase numai a sperma tarfa.
8
2
Olguta ar trebui la parnaie pentru harababura salariilor bazate pe imprumuturi externe care duc la indatorarea ineficienta a tarii.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272