REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liviu Dragnea, atac la protestatarii anti-PSD: Niște derbedei! Oameni fără Dumnezeu!

Liviu Dragnea, atac la protestatarii anti-PSD: Niște derbedei! Oameni fără Dumnezeu!

Replica API 10 mai 2019 | 01:04 480

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur la adresa protestatarilor anti-PSD de la Iași. Dragnea i-a catalogat pe aceștia drept ”derbedei” și oameni ”fără niciun Dumnezeu”.

”Pacea e un lucru greu de obținut, inclusiv pacea politică. Toți știm, când e pace lucrurile merg, economia funcționează. Noi cei din PSD știm cât este de bună pacea, mereu am căutat pacea.

Unii derbedei umblă pe aici pe lângă scenă, bine plătiți este adevărat (...) Sunt oameni fără țară și fără niciun Dumnezeu, care nu știu decât să urască și să dezbine.

Noi suntem azi la putere pentru că așa au decis românii și facem lucrurile mai bine decât cei din opoziție.”, a spus Liviu Dragnea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La alegeri se va vedea ce muie mare o sa ia psd-ul!
5
1
am vazut ieri la Iasi,marele miting PNL vreo 4 mii cu indulgenta adunati din toata Moldova, aceiasi derbedei care zbierau ca apucatii contra PSD pe 9 MAI .Acum il periau pe Iohannis de confetiile ramase pe haina, un Rares Bogdan ramas in pozitia ghiocel de la intalnirea cu Merkel si alte vuvuzele latratoare .Pe astia nu i-a pazit nimeni dupa cum se laudau dar era plin de SPP ,SRI politia locala si jandarmerie .Manifestantii penelisti oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drumuri de un profesoras anost asteptau sarutul lui Orban pe cei doi obrajori din spate sau intre !Doar 4mii ,atat?!
1
6
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta, manate de un nebun care crede ca oamenii aia, adusi cu arcanul, il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE, plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !!
6
2
puscariasule, ti s-a urat cu viata, cumva securistul militian - tatal tau si fratele tau te asteapta cu drag, sa nu-i dezamagesti- asta este educatia pe care ai primit-o
3
1
derbedeu estu tu puscariasule
6
3
unule, stii tu...cacatul e al tau !!!
8
4
bine va zis ,sunteti niste derbedei cu Iohannis si Orban in frunte.Ce palma finuta ati luat de la fiul d-nei Cornea,cititi scrisoarea de refuz trimisa ficusului de la Cotroceni -site stiri pe surse
6
17
MAI ANIMALULE
13
0
ce zi placuta ,dupa cum se vede pe aici ,ma bucur ca va sta Dragnea in gat , va deranjeaza adevarul ?. Asta sunteti niste derbedei care au vrut sa provoace un eveniment la miting .Ce ar fi fost ca jandarmii sa nu stapaneasca partzaitiii aia de hastagisti si ar fi iesit cu bataie ?Bai labe triste din opozitie , vreti ceva ca in anii 90,sau un nou Colectiv ca sa vina Guvernul meu ? Hai sictir neofascistilor, marsh la gunoi hastagisti neomarxisti .O sa o luati in brate si pe 26 mai si la prezidentiale ! Si mai puneti mana pe carte emigranti sunt cei ce parasesc o tara cei ce vin sunt IMIGRANTI
8
20
Nu spuneti nimic despre emigranti.Ii lasati sa vina si va dispare Romania si Europa.
8
3
Mai puscariasule, PENALULE, ai tupeul sa deschizi gura, sa mai si ataci !? Tu esti DERBEDEUL nr.1: hot, mincinos si penal. Nu te mai suporta nici ciumatii tai, nemernicule! Dispari penalule! Tu vorbesti de Dumnezeu? Tu ai credinta? Ti-ai lasat nevasta si te-ai incurcat cu copila asta, pedofilule!
19
6
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
19
5
Derbedeii acestia alimenteaza constant bugetul de stat prin plata a o groaza de taxe si impozite !
15
4
Este clar ca mafia Psd se bazeaza exclusiv pe electoratul lor stabil, clasa mafiota care are de profitat de pe urma unei guvernari banditesti, si lumea fara pic de minte care nu argumenteaza in niciun fel votul...pur si simplu atata pot bietii oameni, se lasa usor influentati sau chiar sunt amenintati daca nu voteaza mafia Psd. Insa ce trebuie sa faca romanii ...este sa iasa la vot. Locul acestui partid mafiot este la cosul de gunoi al istoriei iar cei care au incalcat legea-la puscarie.
14
3
daca ai frica de Dumnezeu , recunoaste -ti faptele penale si mergi singur la puscarie ! noi derbedeii fara tara , am ajuns asa din cauza psd . toti cei din psd au tara si locuri de munca in sistem bugetar ! resul suntem nevoiti sa lucram in privat sau un spatiul UE ! psd crezi ca procedezi corect ? intreb oamenii cinstiti din psd ! daca mai exista ...
16
6
Dementul asta de Dragnea are nevoie de un control psihiatric!
18
5
te asteapta puscaria dar sper sa crapi cat mai repede fiindca tara te vrea mort!
17
3
derbedeule dragnea si la vot vei duce bosorogi la vot cu autocarul si ai vei plimba din judet in judet sa va voteze mafiotilor romania nu este mostenire de la mata este a noastra nu al mafiei organizate psd-alde
20
4
Pai derbedeu , puscarias . esti tu Dragnea . din vinzator de bere la bufet ai ajuns oresedibnte la PSD-sti , unde cu ajutorul unor borfasi ca tine ati preluat puterea si ii prosstiti pe unii. De unde ai atita avere ?Spovedeste-te
19
6
toti lingai liberali sa suga popola.
6
22
Toti stim, cand e pace se fura bine, conturile cresc, ne imbogatim. Asa ca este bine sa tacem, sa acceptam toate ineptiile, sa ne injositi!? Stam ca milogii cu mana intinsa iar voi aruncati cate o ciosvarla in anii electorali. Cu ce va laudati??? Mor oamenii in spitale, invatamantul este la pamant, industrie nu exista, infrastuctura zero, tinerii emigreaza,batranii isi doresc moartea, majoritatea traiesc la limita saraciei...doar voi, voi traiti in pace. De la inaltimea voastra nu se aude strigatul saraciei, durerii. Mi-e scarba de voi...
24
5
Mai bine derbedeu decat P.S.D.isi. Mai bine mort decat neocomunist.
20
8
ne-am cacat pe noi de ziua Independentei Romaniei am vrut sa-i rupem pe pesedei, dar am luat-o in gura,ba l-am ascultat si pe Dragnea si culmea ne-am dat seama cat de penibili suntem .Merg acasa sa ma spal, m-am cacat pe mine degeaba,macar bine ca mi-am dat seama ce dobitoc sunt!
10
12
La tot psd din Romania
8
12
Ceausescu dixit
12
3
pai cine a varsat gazul si a aprins chibritul,cinei pedofil si a schimbat premierii mai des decat izmenele asta pana a descoperit proasta absoluta a umanitatii,cine a gazat si schilodit oameni in piata,cine a aservit tara lui netaniahu,daca nu pesedeul si dracnea
23
9
Pacat ca psd nu se organizeaza si el sa faca contramanifestatii!!
9
20
bai ce de jeguri umane, cati derbedei nu au trecut cu arme si bagaje in barca partidelor la putere redactia Telegraf cu Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Sorin Strutinski fara colegul lor Paul Parvu si celebrul Mai animalule! Ce dusmani erau unii si ce prieteni au devenit apoi !Gogule maine poimaine te vad din Mai derbedeule primar ,ca aia cu mai animalule s-a fumat !
15
2
Este o familie de derbedei
19
7
Ce limbaj de derbedeu ai
20
11
HOTULE gunoi psd.
26
9
Deteaptate romane si vezi cine e derbedeu
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212