REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liviu Dragnea, cu două VALIZE în Parlament: Prima cu "gogoşi" de la Rise Project, a doua cu "documente"

Liviu Dragnea, cu două VALIZE în Parlament: Prima cu "gogoşi" de la Rise Project, a doua cu "documente"

Replica API 6 noiembrie 2018 | 00:36 362

Liviu Dragnea a venit cu două valize în Parlament, la şedinţa CEx al PSD, ca reacţie la scandalul "Valiza" şi dezvăluirile anunţate de Rise Project în legătură cu afacerile familiei Dragnea şi relaţiile cu firma Tel Drum. Gestul liderului PSD Liviu Dragnea vine după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză în Teleorman.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la şedinţa CEx al PSD, cu două valize, o ironie la "valiza" despre care a scris Rise Project. În prima valiză, liderul PSD a pus pungi cu gogoşi, despre a spus că sunt ”gogoşi de la Rise Project”, iar în a doua a adus ”dosare” despre FDRG şi Klaus Iohannis. Întrebat de jurnalişti, Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project este ”o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că ”e o prostie, e o disperare, probabil ca să acopere şi scandalul în jurul domnilor Lazăr”.

”E o gogoaşă, n-are nicio legătură cu mine, nu mă interesează”, a spus Dragnea despre ceea ce a prezentat Rise Project, după ce a vorbit despre cele două valize cu care a venit el.

Întrebat în continuare de documentele privind Tel Drum, Liviu Dragnea le-a replicat jurnaliştilor: ”Nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu preşedintele?"

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce poza! --daca n-ar fi de ris e de plins !--Si noi asteptam o viata mai buna de la astia ! --iar ei fac circ in parlamentul tarii !
2
0
Asta ne-a servit si serveste PSD_UL la fraierii care casca gura la latrina 3 si-i voteaza ca oile! GOGOSI. Valize de GOGOSI va serveste dracnea si al lui guvern docil si mincions! Pe saturate, are valiza plina de gogosi si la da ieftin: DOUA GOGOSI UN VOT.
5
0
are glume de autobaza in program,va dati seama ce menajerie a ajuns guvernul Romaniei.In timp ce alti lideri europeni se dau peste cap sa negocieze conditii mai bune pt.tarile lor criminalii astia fascisti vin cu bascalii de retarzi
6
1
nici usereii n ar fi avut o asa idee. Oricum adevarul e pe undeva la mijloc...nici la hotii de pesedisti nici la fomistii si ipocritii de useristi
3
5
Daca nu-l intereseaza de ce face circul asta ieftin?Cand stii ca nu ai facut nimic ilegal, mergi cu mainile goale...curate, nu cu "diplomatul".
8
2
Mai pedofilule,du-te direct la puscarie,esti condamnat,gata,sa terminat cu tine,esti UN condamnat penal,UN mizerabil pedofil care se culca cu o coarda Mai tinara decit fii-ta,rusine Mai pedofilule,Mai si vorbesti de familie tu nu still CE este o familie,i-ai interzis sotiei tale sa vina la nunta fiiului,si so venit cu coarda lesinata dupa bani,rusine,nici,tiganii nu fac ASA ceva ,esti UN gunoi,o sa putrezesti in puscarie,si tu si fii-tu,ala gay,urit si obez,i-ati vsliza,si la puscarie,dar sa-,ti iei,si multa,alifie,ca o sa-ti trebuiasca
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212