REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Liviu Pleşoianu, deputat PSD:

Liviu Pleşoianu, deputat PSD:

Replica API 5 iulie 2019 | 00:00 314

"Voi candida la alegerile prezidențiale din acest an! Eu nu sunt o nevertebrată, sunt un om liber! Nu mă interesează înțelegerile lor pe sub masă, candidații lor teleghidați. Văd că unora le e atât de frică încât și-au activat nevertebratele dându-le ordinul de zi pe unitate să mă atace, în orice fel. ...Mult succes! Mă lupt cu voi până la capăt, securiștilor! Nu sunt un om perfect, sunt plin de defecte. Dar voi deschide un drum nou pentru România: drumul oamenilor liberi!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu votez Plesoianu
0
0
Plesoianu va atrage voturile tuturor care vor Romania pt romani si o colonie condusa de cozi de topor cu stapani din Germania sau Franta
1
0
bai dar chiar toticalitativii sunt la psd bai latura securisto bolsevica
4
2
Este un om de calitate,asa ca nu este deloc bun pentru o tara de idioti. Noua ne trebuiesc zbanghii ca basaul,gramezi de moloz ca Iohannis,ceva mai meltenesc pe placul haldailor vesnic nemultumiti si prosti pereni. Romania nu are voie sa aiba lideri destepti si patrioti,ci doar rahati cu ochi ,ca asa e obiceiul pe la noi.
6
6
asta are mecla de presedinte de scara , si-a lasat si codita !!! parca-i de la balamuc , un derbedeu ca si Mirn Cozma , alt candidat. Un neica nimeni.
6
8
L-a punctat bine Radu Banciu, in emisiunea sa de aseara, cand i-a recomandat sa stea linistit, in banca lui, ca nu este atat de important, celebru sau merituos ca sa faca atatea valuri. Este un necunoscut. Nici din presa, nici de pe sticla, nici de pe strada nu va fi recunoscut de prea multa lume. Astfel incat, sa sustina ca se lupta cu ei pana la sfarsit este o fantasmagorie. In plus, are codita aia enervanta de ponei...
9
8
o lighioana fatat de ma-sa in WC-ul infect al propagandei ruse a lui ras-Putin. Un monstru mare iubitor de obiele rusesti, mai periculos pentru Romania chiar decat a fost dracnea!
9
9
o sa ia aceeasi muie cu cacat ca toti pesedeii !!!
11
9
Plesoianu este incomod PSD-ului dar si celorlalti ,,teleghidati'' cum bine le spune. Este incomod celor ce sug din putoarea propagandei securiste ,indifferent de partidele din care fac parte,pertide care sa fim seriosi,toate au izvor in PCR-ul ceausist. Sa nu spuna cineva ca cei ce-si spun azi liberali sunt chiar liberali pe bune. La naiba,dupa 1989 s-au impartit gastile de securisti,si-au luata tara si au facut-o praf,in aplauzele unei populatii nauce si complet dezinformate,apoi total dezbinate. Plesoianu incearca sa aduca tinerii demni la trezirea constiintei,sa inlature frica .
10
9
Uite cu cine a fost populat PSD-ul.Agresiv,vulgar,ultranationalist, amenintator, descendent din partidul lui Vadim,acest nebun se crede salvatorul neamului romanes..Dragnea i-a crescut la piept pe toti balaurii astia,fara Dragnea, fara Ponta Bombonel si Iliescu nu ar fi fost posibil sa apara asemenea monstri politici.Uitati-va la el.El este PSD-ul de azi.
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272