REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Liviu Pleșoianu, scos din sărite de declarația lui Dăncilă: 'Ați fost într-adevăr plecată. Plecată într-o realitate... paralelă'

Liviu Pleșoianu, scos din sărite de declarația lui Dăncilă: 'Ați fost într-adevăr plecată. Plecată într-o realitate... paralelă'

Replica API 30 mai 2019 | 01:11 388

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a răbufnit după ce Dăncilă a spus că nu știe nimic despre „statul paralel”, pentru că ea a fost plecată din țară 9 ani de zile.

„Viorica Dăncilă, noul lider PSD: "Eu nu am vorbit de Statul Paralel! Eu nu vreau să fac o REFERIRE REFERITOARE la acest aspect! Nu vreau să discut despre Statul Paralel! Nu știu despre acest lucru. Gândiți-vă că am fost plecată 9 ani din România..."

Doamna Dăncilă? REFERITOR la REFERIREA dvs., aș vrea să mă REFER prin următoarea REFERIRE: 9 ani ați fost într-adevăr PLECATĂ. Plecată într-o realitate... paralelă. O realitate în care unii cu adevărat inteligenți, dar cinici, au reușit să vă convingă (nici nu era greu) că sunteți o mare personalitate a nației. În ce mă privește, cred sincer că la noua conducere PSD trebuie să meargă de urgență oamenii cu halate albe...”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

După şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de marţi seara, Dăncilă a fost întrebată dacă ea crede în existenţa statului parlalel.

"Nu este important ce cred eu. Eu nu vreau să fac o referire la acest aspect. Eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista. Nu ştiu acest lucru. Am fost plecată 9 ani din România. Poate sunt oameni care ştiu mult mai mutle lucruri, dar important este pentru mine ce vom face în perioada următoare, fără să avem în prim-plan justiţia", a afirmat Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bagati-ai pula in doamna ma-ta de bou , esti papagal , spui acelasi lucru permanent . Nevasta suge pula din greu iar tu mananci cacat . Pofta buna , dar lasa-ne , lasa-ne !
2
3
plesoianule,idiotule zi-ne o poezie
2
2
Ce faceti ma PSDistilor de abia incepuse Viorica sa vorbeasca si ea coerent si acum puneti din nou presiune pe protejata lui Liviu,asta doar el are voie sa faca PSDeilor pentru ca este doar la deparazitare nu e mort.
2
2
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
5
1
te cam oftici ca nu esti in carti. Dai in tot ce pronzi, doar, doar te-o baga si pe tine cineva in seama. Ioc sansa.
1
2
ce plm. te a ales antena 3 la un talk show ca politician si acum esti buricu pamantului. taci draq de 20 la suta!
4
2
Ce blestem , pe neuronii si rabdarea noastra !! Acum 86 de ani , Romania avea politicieni : filosofi , istorici , academicieni , scriitori . Acum avem ......intelegeti voi , ce avem .
7
1
mare om ,mare palaz!
2
3
ce naiba este asa greu de inteles ,cand vrei iertare, te bagi sub patrafirul popii ,acolo ce faci te priveste, poti iesi iertat sau mai faci ceva penitente ,la alegere !Plesoianu esti cam singur ,ceilalti deja au plecat genunchiul,adica pe corporatisti i-a durut in cocar de romani,pe pesede si pentru tine de ce te-ar durea ?Abia acum incepe lumea sa inteleaga ce a insemnat ghimpele Dragnea pentru corporatii multinationale,Hans Klemm, ambasadori ,legea offshore ,OUG 114 Muistii zbierau de privatizarea Petrom cacatii PNL USR de ce vor sa schimbe de urgenta legea offshore , OUG 114 ?
5
3
Idoata tarii... Dupa ce ca este de o prostie greu de egalat , mai tine si coada sus asa cum fac toti din psd. baiatul ala golanas brailoiu , cu bani din prostitutie in Spania , ce mai zice...?!?
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272