REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Liviu Pleșoianu vorbește despre 'țâfna elitistă' a lui Crin Antonescu: 'De ce să nu vă bateți joc până la capăt de cei care v-au votat cândva?'

Liviu Pleșoianu vorbește despre 'țâfna elitistă' a lui Crin Antonescu: 'De ce să nu vă bateți joc până la capăt de cei care v-au votat cândva?'

Replica API 19 septembrie 2018 | 00:00 241

Fostul preşedinte al liberalilor, Crin Antonescu, a anunţat că şi-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor.

Din PSD, Liviu Pleșoianu are o reacție dură la revenirea lui Antonescu, cel care zicea că s-a retras definitiv din politică. Deputatul e îi aduce aminte fostului șef al Senatului că a ”acuplat” PNL cu PDL și numește decizia ”orgie politică”.

”Despre țâfna elitistă a unui domn pe nume... Crin

Pentru că la o emisiune din 2017 a participat telefonic și domnul Crin Antonescu, făcând vorbire despre neprihănirile sale politice versus macularea celorlalți, mi-am permis să-l întreb și eu ceva. Anume: pe o scară a erorilor politice majore (și chiar stupefiante), unde s-ar situa coabitarea față de... ACUPLARE? Mă refeream, evident, la marea OPERĂ POLITICĂ a domnului Antonescu - acuplarea dintre PNL și PDL-ul lui Traian Băsescu... Puteți urmări răspunsul în fragmentul video atașat. În ce mă privește, rămân la ce scriam în luna august, anul 2016 (și adaug ceva minunat chiar din zilele noastre):

"Despre țâfna elitistă a unui domn pe nume... Crin

Țâfna elitistă a domnului Crin Antonescu și maniera accentuat scârbită în care ne tot transmite că nu e interesat deloc – dar deloc, deloc! – să revină îmi fac, fizic, rău. Acel tip de rău care se tratează cu antiemetice. ...Cu pastile de învins greața, adică. Practic, prea-purul domn Crin se comportă de parcă domnia sa chiar ar fi un ins extraordinar, de care România chiar ar avea mare nevoie, dar care – asta e! – nu mai are chef. Nu mai are chef să ne salveze, să ne ridice, să ne orbească prin strălucirea moralității sale solare.

...Astrul politicii românești, din cauza propriei lumini orbitoare, nu mai vede însă banalele lucruri care se cern deasupra măruntelor noastre vieți:

-cum ar fi că și-a bătut joc de votanții care au ales PNL pe listele USL (în ideea că i se va opune lui Traian Băsescu și PDL-ului său), după care a purces fără rezerve la unirea trupului PNL-ului cu cel al PDL-ului;

- cum ar fi că a tratat fix ca pe o hârtie igienică uzată votul celor care au creditat PNL la europarlamentare, mutând PNL-ul în PPE în secunda doi (adică fix în partidul european în care se afla PDL-ul lui Traian Băsescu.)

Teribilă ORGIE POLITICĂ pentru un om atât de... fin, purtător al numelui de... Crin!"

P.S. După ce ne-a spus că a terminat-o cu politica - nu înainte de ni-l livra pe Werner -, distinsul Crin s-a răzgândit și vrea să fie europarlamentar din partea PNL. Perfect! Va candida alături de Vasile Blaga. Ceea ce mi se pare absolut... corect (!?!) pentru toți cei care l-au creditat/votat vreodată pe marele... orator.

P.P.S. Tocmai l-am auzit, într-o intervenție telefonică, spunând că va sprijini candidatura lui Iohannis pentru un nou mandat: "Rămâne opțiunea fermă!"... Bravo, domnule Crin! Dacă tot e clar că puteți, de ce să nu vă bateți joc până la capăt de cei care v-au votat cândva?...”, scrie Pleșoianu.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crin Antonescu v a aat de la pieire jegosilor si acum mananci tu cacat ??? Mai mizerie umana, esti un oportunist cilanist cu contracte de la stata si scuipi venin aiurea. Mortii matii de trompeta!!! Nici chilotii lui Crin nu ai voie sa-i mirosi!
0
0
Bai nespalatule ce ai muncit tu pana acum?Publica-ti CV- ul sa stim si noi ce parlamentari trompeta are psd- ul.Pai tu te compari cu Crin Antonescu slinosule.Nici un paseist nu este la nivelul lui Crin.
1
5
Bai Plesoiane, vezi ce vorbesti, cum ai ba tupeul sa te iei de prea cuviinciosul Crin, vezi ca te trage de par, asta de la 7:13. Tu inca nu stii ca politica e curva, ce daca ieri sloboda ceva, azi e alta zi, ce n-are omu voie sa devina preten cu Blaga, Boc, Base. Baga-ti mintile in cap.
0
3
Cine este "netunsul" asta si ce realizari are?! Tu iti permiti sa vorbesti de Crin !?
2
6
Curbele ar trebui angajate la penitenciare pe post de figuratie la sala matrimoniala pentru recidivisti meriotosi. Ma refer la aia care scriu carti.
1
2
Apropo...bai psd-ist de mana a 3-a ai uitat ca tot crin cu formarea usl v-a adus de la groapa politicii...dat ai uitat ca atunci probabil tu erai sef de scara de bloc...apropo mai tunde putin din par daca tot incercati sa promovezi familia clasica...
3
6
Nu sunt simpatizant a lui C.A. dar tuta asta ce realizari are??? Uni vorbesc doar sa arunce vorbe pe gura..
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272