REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Loc de joacă pe plajă, PERICOL pentru copii! OPC l-a închis de urgenţă - VIDEO

Loc de joacă pe plajă, PERICOL pentru copii! OPC l-a închis de urgenţă - VIDEO

Replica API 31 iulie 2017 | 13:46 526

Incident

Incident

La un pas de nenorocire în staţiunea Mamaia, în zona perimetrului amenajat pentru distracţia celor mici, pe plaja din apropierea hotelului Rex! Duminică, în jurul orei 18.00, un copil în vârstă de 5 ani, din Bucureşti, s-a rănit grav, după ce chingile de siguranţă de la trambulină au cedat! Copilul a căzut de la înălţime, cei de la faţa locului sunând inclusiv la Poliţie şi Comisariatul pentru Protecţia Copilului, pentru a reclama utilajul de distracţie. Oamenii s-au declarat revoltaţi de faptul că cei mici nu sunt în siguranţă la acest loc de joacă.

Din fericire, copila de 5 ani nu a fost grav rănită. Însă, utilajul de agrement prezenta semne vizibile de uzură. Comisarii pentru Protecţia Consumatorilor, deplasaţi la faţa locului cu şeful OPC, Horia Constantinescu şi şeful ANPC, Paul Anghel, au constatat mai multe deficienţe. Nici una dintre societăţile care aveau utilaje de agrement (SC Cav Movie Services din Costineşti şi SC Dacina Park, cu punct de lucru lângă hotel Rex) în locul de joacă nu deţinea autorizaţie de funcţionare! Trambulinele prezentau deficienţe majore, dar aveau aviz CNCIR/ fostul ISCIR (!). În schimb, nu aveau avize pentru instalaţiile electrice, nu aveau împământare şi nu exista personal de supraveghere.

S-a dispus oprirea prestării de servicii, plus amenzi de câte 10.000 lei fiecare societate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimate Constantinescu Horia, cand veniti in control si pe plaja din Costinesti? Acelasi lucru este si aici cu saltelele elastice. Si mai ales cand controlati barurile de pe plaja care tin in soare butoaiele de bere, iar cosurile de gunoi sunt tot timpul pline de gunoaie. Va multumesc.
4
0
afacerea carui machidon este trambuluina si restul spatiilor de joaca oare?
2
2
Ce spuneam. A venit cavalerul dreptatii si a pus lucrurile la punct. Pacat ca a uitat televiziunile. Cata ipocrizie ieftina pe individul asta.
4
0
Pai functiona fara autorizatie de functionare sub umbrela protectoare a Politiei locale Cta serviciul comercial care este Pastorit si ghidonat de catre Encica Dragut Seful de trib, cel care timp de zece ani de zile si zece veri toride a spaguit statiunea Mamaia alaturi de Directorul Pripisi Ionut si Sefuta Nache Mihaela!!! Asa ca daca cotizati la Encica functionati , daca nu cotizati intervine legea sub masca uniformei! Felicitari Primarului Fagadau Ptr sefii numitzi in functii si ptr perpetuarea celor vechi
7
0
Foarte bine opc a ti trecut si voi la lucruri serioase fiindca tocana si ciorba le mai controlau si altii dar astea sunt numai in responsabilitatea voastra si multe altele
9
0
Insfarait horia s-a lasat de gainarii ai a trecut la lucruri serioase. Sa vedem daca are cyraj sa verifice restaurantul Byblos unde mamcarea e alterata rau
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218