REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Localitatea Pantelimon, LUATĂ CU ASALT! Odată cu sosirea lui Orban pentru susţinerea candidatului PNL, şi PSD a scos activul de partid în stradă!

Localitatea Pantelimon, LUATĂ CU ASALT! Odată cu sosirea lui Orban pentru susţinerea candidatului PNL, şi PSD a scos activul de partid în stradă!

Replica API 30 octombrie 2017 | 00:10 645

Pe data de 5 noiembrie au loc alegeri parţiale în România. În judeţul Constanţa, în trei localităţi cetăţenii sunt aşteptaţi la urne, după cum urmează: la Pantelimon şi Bărăganu pentru alegerea primarului, iar la Mereni – pentru stabilirea consilierilor locali.

Pesemne că Pantelimon este localitate de importanţă maximă, de vreme ce aici am asistat, sâmbătă, la o adevărată desfăşurare de forţe! Sau, probabil că PSD şi PNL vrea să demonstreze cine are forţă, indiferent că e o localitate mică, mare, sărmană sau bogată. Pentru PSD este o adevărată provocare, mai cu seamă după eşecul usturător înregistrat la Nicolae Bălcescu, acolo unde candidatul PSD, racolat de la PNL, a fost învins de un candidat la care nici nu se aştepta marele partid!

Aşa se face că sâmbătă, cam în jurul aceleaşi ore, la Pantelimon au „descins” trupe atât de la PSD, cât şi de la PNL. De la PNL era deja aşteptată sosirea preşedintelui Ludovic Orban, la un eveniment planificat dinainte: lansarea candidatului liberalilor la Primăria Pantelimon, Costel Armăşescu. Dar… ce să vezi?! În paralel cu acest eveniment, localitatea a fost „împânzită” de geci şi şepci roşii, adică de social-democraţi sosţiţi cu mic, cu mare, de la Constanţa, pentru a mărşălui pe străzi alături de candidatul PSD la primărie, actualul viceprimar Gheorghe Martinescu.

Problema e că, indiferent de prezenţa masivă a social-democraţilor de la Constanţa ori a liderilor PNL sau PSD de la centru, primarul îl votează tot cetăţeanul din Pantelimon.

Şi încă o remarcă: de data asta, după cum se poate observa în imaginea cu PNL, pe scena lansării candidatului PNL la Primăria Pantelimon s-a aflat şi Ancuţa Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu, cea care, la alegerile de la Nicolae Bălcescu, a defilat alături de social-democraţi.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine,ai facut machidonii de ris,tu si cumnatu Tau,ascundeti-va
1
0
In timpul minunatului discurs al Doamnei Belu de pe scena de la Pantelimon inima vicelui Daniel batea rapid si cu putere..........
6
1
Din pacate, in ziua de astazi, ADEVARUL APARTINE CELOR CARE PLATESC!
4
0
Urat, REPLICA! Ai ELIMINAT TOATE comentariile la adresa primaritei Belu!!! Desigur, nu sunt de acord cu cele injurioase dar ce ai avut cu celelalte pe buna dreptate ironice si de bun-simt? REPLICA, nu crezi ca TREBUIE TAXAT DUR comportamentul politic alternativ si dubios al primaritei Belu? Voi, presa libera, aveti datoria de a face acest lucru! Ar fi cazul sa reflectati mai atent asupra acestei situatii!
13
1
oaaau a sosit dnl Orban.daca lua si chitara sa zdrangane ceva poate poate avea suucesuri.dar la ce sa ne astepam de la PDLPNL-ul de azi.SUCCES PSD.
3
11
cat ne mai fraieresc psd-ul? cima rosie.batrani sunt vulnerabili la vrajeala lor
12
2
Ori sau ori , niste hotzi cu toti. Unii pusi pe furat iar ceilalti asteptand sa fure. Unii rosii de grasi iar ceilalti galbeni spre albastru de foame.
9
1
HA HA HA IN FOTO SE DISTING SI DOUA ANGAJATE DE LA PRIMARIA NAVODARI ! SIGUR LUNI OR SA AIBA LIBER ......
16
0
Nea gigi...despre ce echipa vorbeai...ha...ha...ha...sa spuna lumea aici cate ceva despre asa zisa echipa din primarie...vai mama lor
8
1
jegurile astia de CIUMA ROSIE, nu se dezmint, fac ce stiu, scot oamenii, contra cost, in strada, pana cand?
15
3
Orbane persoana care te-a tradat este in spatele tau si nu aplauda.
26
1
Sa ma cac in PSD ul vostru de prostovani.Dupa atata minciuna tot mai gasesc papagali sa ii voteze??? Incredibil
10
0
Stati linistiti! Alegerile vor fi castigate de mine.Exact ca si la Balcescu,va castiga un independent!
14
1
Psd va face treaba buna, cu o echipa buna: primar, contabila.....un secretar bun etc...echipa tanara va duce comuna noastra unde trebuie.Eu votez cu oameni de calitate.Succes PSD! Eu votez actuala echipa de la primarie.
2
23
Ooooo,ce de duoamne rosii peste tot!!! Dar ce bine le inroseste duomnul dragnea pe pizsedistele astea!!! Le incurAJEAZA si le mentine rosii tot ciclul psd la putere
11
2
Macar PSD-ul este o echipa numeroasa si unita. Ne-au demonstrat azi cum s-au organizat peste noapte si au venit in numar atat de mare! Acesta este un PSD format din tineri, este altceva!
0
19
PSD face aceeasi gresala ca la N.Balcescu.Ei nu stiu ca Altan Abduraman a vandut ,,reduta" la PNL ,cu care a si batut palma.Aceste miscari de populatie pe care le face PSD sunt fara rost,locuitorii decid si in aceste conditii PSD va pierde!
11
1
Pnl un partid fara valoare
5
11
Tot psd ul conteaza, restul nu exista! Lumea stie cine munceste si cine e doar de imagine!
1
13
cine draku ai mai voteaza pe hotii astia ?pwlea spataru
13
0
Oamenii au iesit in strada pentru 50 de lei. Daca altcineva le da 60, se pisa pe astia oricand.
15
1
Oamenii au iesit in strada pentru un trai mai bun. Si numai cu o conducere psd noi toti vom putea sa avem o viata mai buna.
2
18
Gata, ne-am saturat de atata politica, nu va mai suportam, pana acum nu venea nimeni pe aici, acum ne bombardati cu minciuni si promisiuni
15
2
3 autocare platite ...spera sa recupereze dupa alegeri .....jos psd
18
2
Cele 3 autobuze cu care au venit cei de la PSD apar in poze? A fost luata cu asalt de cei care n-au nici o treaba cu minunata comuna, tocmai de aceea au venit 3 autobuze: 1 de la CJC si doua private. Din ce fonduri au fost platite? De ce au ramas la o masa campeneasca, dupa eveniment, autocarul de la CJC ? Cumva au fost rasplatiti pentru efortul lor?
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218