REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Locuințe și cabinete medicale sparte, la Constanța! Iată cine sunt infractorii!

Locuințe și cabinete medicale sparte, la Constanța! Iată cine sunt infractorii!

Replica API 12 august 2017 | 08:18 444

Anchete!

Anchete!

Au spart locuințe pe bandă rulantă, pe lista infracțiunilor fiind adăugat și un cabinet medical! Este vorba despre doi minori. Onur Ali este capul răutăților, acționând mai mereu singur, iar când și când cooptându-l și pe Taifun Memet. Deja le-au fost probate mai multe fapte și, cel mai probabil că vor urma și altele. Din ceea ce se cunoaște până acum, locuințele sparte sunt din Kilometrul 4 – 5, Kilometrul 5 și Poarta 6.

Onur Ali face parte din acele familii pe seama cărora anumite ONG-uri papă câte ceva întrucât trâmbițează despre drepturi și altele. Trecând peste acest aspect, ajungem și la cel că este lăsat de capul lui și, cel mai probabil, nici exemplele pe care le urmează nu sunt tocmai cum ar trebui. Astfel, Onur a ales calea infracțională. Și aici vorbim despre locuințe sparte, dar și despre un cabinet medical situat pe strada Brizei. Ulterior, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuințe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța i-au identificat pe Onur Ali, în vârstă de 15 ani și Taifun Memet, în vârstă de 14 ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în perioada martie – august 2017, cei doi minori ar fi comis patru furturi din locuințele unor persoane domiciliate pe raza municipiului Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Mai exact, la data de 23 martie anulc urent, Onur a pătruns în casa unui bărbat de unde a sustras mai multe bunuri. A procedat la fel și pe 4 mai, când a furat din casa unei femei. Apoi, în noaptea de 23 spre 24 iulie a spart un cabinet medical situat pe strada Brizei, iar în noaptea de 1 spre 2 august l-a luat cu el și pe Taifun și au furat mai multe bunuri din locuința unui bărbat. Precizăm că este vorba despre zonele Kilometrul 4 – 5, Kilometrul 5 și Poarta 6. Cei doi minori au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 11.08.2017 au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Onur a ajuns după gratii, iar celălalt s-a ales cu măsura controlului judiciar. Cercetările continuă și nu este exclus să mai fie probate și alte fapte în sarcina lor. De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă l-au identificat pe Florin Deacu, în vârstă de 18 ani, din localitatea Cochirleni – județul Constanța, care la data de 9.08.2017 ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unui bărbat din localitatea Cochirleni. În ambele cauze polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvărșirii infrcțiunii de furt.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest tip cu nr de inmatriculare PLM care a formulat denuntul impotriva organelor se politie, vinde droguri e asociat cu clanu interlop Buruiana Florin zis Flori si Manca impreuna si alaturi de copii si prietenii copiilor formeaza o retea de Grup Organizat ce vand droguri de mare risc si de risc includand ai etnobotanicile care adesea le vand minorilor Domni de la B.C.C.O si DIICOT stiu de existenta lor au foarte multe plangeri in prealabil in marea majoritate formulata de catre parintii, si de asemenea foarte multe probe si dovezi video audio aduse de altii penali si traficantii Posmag,Gibon
2
0
Asta este ocupatia principala a tiganilor turcesti di toate timpurile. Hoti si batausi din tata in fiu,in toate regimurile.
17
0
Animalele dracului proaste. N-ar veni in pula mea ziua in care sa se introduca dracului pedeapsa cu moartea si sa nu se mai cheltuiasca un leu cu inchisoarea tiganilor turcesti?! ASTIA NU SE MAI FAC BINE!!! SUNT MAI PARAZITI SI MAI INUTILI DECAT CAPUSELE IN PULA MEA!!!
38
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614