REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Locuitorii din Costinești OTRĂVESC pisicile și CÂINII cu ANTIGEL

Locuitorii din Costinești OTRĂVESC pisicile și CÂINII cu ANTIGEL

Replica API 23 aprilie 2021 | 14:00 3613

Problemele locuitorilor din Costinești cu privire la zeci de animale care umblă nestingherite pe străzi par să se acutizeze și mai mult. După preluarea mandatului de primar al comunei, Jeanu Dumitru părea să fie convins că în scurt timp va rezolva una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă urbea. Doar că, la mai bine de jumătate de an de la depunerea jurământului și intrarea în exercițiul de drept al mandatului, câinii fără stăpâni sunt mai prezenți decât oricând. Astfel, exasperați și înnebuniți, locuitorii au trecut la fapte, otrăvind animalele.

Locuitorii otrăvesc animalele cu antigel de mașină

Mai multe animale, câini şi pisici, au murit în chinuri, la Costinești. Descoperirea șocantă a fost făcută de locuitorii străzii Livezilor, care au găsit trupurile neînsufleţite pe carosabil. Oamenii susţin că nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, ei suspectând o femeie ce locuiește în zonă. ,,Câinele de pe strada Livezilor a fost otrăvit cu lichid de frână sau cu antigel. O anume tanti s-a bucurat tare când acest cățel înfiorător și-a dat obștescul sfârșit. A avut și mare grijă să curețe locul. Ăsta-i Costineștiul! Ăștia îi sunt oamenii! Rușine maximă!”, a transmis femeia care a făcut descoperirea rușinoasă.

“Situaţia câinilor fără stăpân se va rezolva”, o promisiune nerespectată!

De-a lungul timpului, câinii au reprezentant o problemă pentru Costinești. Sătenii se tem să mai iasă pe stradă din cauza patrupedelor care sunt din ce în ce mai agresive din cauza lipsei hranei. Proaspătul primar al Costineştiului, Jeanu Dumitru, a ţinut să asigure locuitorii că această problemă se va rezolva în cel mai scurt timp, iar în luna decembrie declara pentru Replica de Constanța ,,Suntem deja în discuţii cu o firmă, care va se ocupa de tot, asta însemnând că patrupedele vor fi luate de pe străzi, şi duse într-un adăpost.”. Doar că de la promisiunea electorală la fapte este cale mult prea lungă, iar locuitorii disperați de situație au găsit metode groaznice prin care să scape de patrupede.

Citește și:

Costineşti, staţiunea TINERETULUI sau a MAIDANEZILOR?!

Copilă SALVATĂ, în ULTIMUL MOMENT, din COLȚII câinilor maidanezi de un ȘOFER. VIDEO

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sterilizati, sterilizati, sterilizati si in 2 ani scapam de toti. Doar suntem o tara civilizata.
0
0
Rezolva cu gropile din schitu?
0
0
cum convingi un maidanez sa bea antigel ? stie cineva ? doar un tampit poate crede asa ceva....
26
2
In costinesti, ca pe tot litoralul, numai oameni lacomi fara suflet obsedati numai dupa avere,egoisti doar ei s-o duca bine. Cum poti sa chinui un suflet in halul asta doar din pricina faptului ca strica peisajul si nu mai da turistu banu ca daca nu era vb de inchiriat nu cred ca dadeau doi bani pe ei dar acum se apropie sezonu omoara tot fara scrupule si cu mainile goale daca e nevoie pntru bani
6
12
Unii umanoizi se simt bine cand fac sa sufere un animal sau om,nu mai conteaza. Asa e constructia lor malefica si din pacate nu vorbim numai de indivizi fara studii,ci din toate paturile sociale.
9
16
sa va dea Dumnezeu ce meritati!
9
1
Aplicati legea
9
0
cum ba sa otravesti un animal care apoi moare in chinuri?poti dormi noaptea ,javra mizera de om ce esti.natie de talibani ,inculti si retarzi ...suntem o natie pierduta
31
31
vai de capul lui, sa se informeze ca e ilegal sa semneze cu firma aia, si va da banii inapoi.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218