REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Locuitorii din VETERANI au, din nou, PROBLEME cu NOROAIELE

Locuitorii din VETERANI au, din nou, PROBLEME cu NOROAIELE

Replica API 4 iunie 2021 | 22:20 2831

În ultimele zile, Constanţa s-a aflat sub o atenţionare meteorologică de vreme severă, înregistrându-se ploi abundente atât în municipiu, cât şi în judeţ. Acest lucru a dus, din nou, la apariţia noroaielor în cartierele mărginaşe ale oraşului. Ca de obicei, cel mai afectat pare să fie cartierul Veterani.

Cetăţenii înoată prin noroi

În prezent, în renumitul cartier Veterani, situat în sudul municipiului, se rezumă la lipsa accesului la utilităţi publice și străzi neasfaltate pe care se circulă mai rău ca la ţară. În urma ploilor abundente de zilele acestea, străzile au fost înghiţite de noroaie. Cetăţenii au nevoie de cizme de cauciuc pentru a putea să circule la pas pe uliţe, luptându-se încă cu incompetenţa fostei administraţii locale care încă mai bântuie pe străzile pline de noroi. Amintim că meteorologii din cadrul CMR Dobrogea au transmis faptul că în primele zile ale lunii iunie temperaturile nu vor depăși pragul de 16 grade Celsius, vor fi precipitații și intensificări ale vântului.

click pe imagine

Mai precizăm că preţurile terenurilor situate în acest cartier sunt piperate, fiind cuprinse între 40 şi 80 de mii de euro, potrivit site-urilor de vânzări.

Citeşte şi:

Locuitorii din VETERANI îi cer lui CHIŢAC să le ASFALTEZE ulițele

Preţurile TERENURILOR din cartierul VETERANI sunt RUPTE de REALITATE

Început de IUNIE cu PLOI însemnate CANTITATIV, la CONSTANȚA

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt sigur ca toti astia care comentati stati in cutii de chibrit... hahaha
2
0
Multi au fost obligati sa isi traga utilitatile pe banii lor si dupa sa dea reteaua la RAJA degeaba
0
0
Veterani? Care sunt aia sau care se cred?
5
4
numai cartiere bune aparute de nicaieri
7
2
Casa la porumb au vrut, asta au avut... Daca nu i-a interesat de utilitati, acum sa nu mai plinga pe net.
9
4
Fagadau nu va lasa nici macar sa va impotmoliti, eu imi doresc sa tratez toate cartierele orasului de care raspund in mod egal....si pana la urma daca el n-a facut nimic eu de ce as face? Sa-mi pun consilierii la treaba? Sa creez programe de finantare? Sa urmaresc evolutia proiectelor? Aveti inca rabdare....rabdare va rog!
4
2
pe coclauri
4
3
Este in primul rand vina primariei. Inainte de a da terenurile la veterani trebuiau trasate strazile si trase utilitatile. Acum nu mai au strazi ci ulite, daca fac 2 benzi nu mai au loc de trotuare
6
6
dobitoc sa platesti atatia bani si sa te muti in noroaie .. cand dai banii pe teren, te uiti si ce platesti, nu? daca ai asfalt, bransamente la utilitati, conditii de locuit ... daca dai o caciula de bani si nu ai toate cele de mai sus, atunci meriti sa fii castrat ca sa nu te mai reproduci, fiind un rebut al speciei
15
2
STRA GRIVITA ROSIE
1
1
Veteranii inteleg mai bine versu lu Tataie.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272