REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Loredana Groza, vacanță pe plaja Fratelli din Mamaia

Loredana Groza, vacanță pe plaja Fratelli din Mamaia

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 3320

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiica Loredanei Groza și-a sărbătorit recent ziua de naștere! Ei bine, pe lângă surpriza de acasă și numeroasele cadouri, Elena și mama ei au decis că este momentul să se răsfețe puțin și pe litoralul românesc. Iată care este plaja lor favorită, pe care au ales să meargă și să se distreze în acest sezon estival!

Loredana Groza și fiica ei Elena știu cum să se bucure din plin de perioada de vară, astfel că dacă în urmă cu câteva săptămâni se delectau pe meleagurile grecești, acum, fiindcă nu le permite timpul o altă destinație, au ales să se relaxeze pe o plajă din România.

Plaja din România preferată de Loredana Groza și fiica ei

Bineînțeles, așa cum era de așteptat, Loredana Groza și fiica ei nu s-au mulțumit cu puțin, așa că nu au optat pentru vreo plajă sălbatică sau una puțin cunoscută, mai ales că mers în stațiunea Mamaia.

Știm cu toții faptul că stațiunea litorală Mamaia are și zone extrem de costisitoare, dar și unele accesibile, însă un lucru e sigur, Loredana Groza nu se uită la bani și vrea să se bucure de cele mai bune locații, cât și servicii alături de Elena, fiica ei, chiar pe plaja Fratelli.

Cât costă un șezlong pe plaja Fratelli

Ce-i drept, plaja Fratelli este una dintre cele mai piperate privind prețurile, dar totoată și una extrem de frumos amenajată, unde te poți distra până în zorii dimineții, dar și unde îți delectezi papilele gustative cu cele mai rafinate preparate culinare.

Fiind o plajă exclusivă, unde doar cei care își permit au acces, un șezlong pe zi ajunge să fie închiriat cu suma de 100 de lei, în timp ce pe alte plaje se găsesc cu 25 de lei. Într-adevăr, prețul este unul destul de mare dacă privim în ansamblu, dar nu și pentru Loredana Groza sau alte vedete care aleg această plajă, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta credeti voi ca e in vacanta - e la munca frate munceste mai ales tura de noapte
0
0
Babaciunea se crede ca la 20 de ani dar e o epava plina de botox
0
0
mor de foame la frateli si fac reclame cu maimute expirate.printre betoane si coceni porumb e bine la mamaia.mincare stricata,asfalt,hotie,ca la bali!
0
0
100 lei sezlongul la Fratelli e chiar putin, sunt plaje care arata mai rau si au preturi mai mari.
0
0
Mamaia a venit acasa
0
0
Fripturistele grasute fac reclama, in delirul bulimiei, se cred in Bali uneori.
0
0
25 de lei sezlongu, unde frate, zii, ca vrem si noi...
1
0
ai scapatat tare fa lori de ai ajuns in mamaia.te duceai in zabrauti si era la fel,cimemt,betoane,asfalt s drogalai.ce fraiera esti,faci reclama ptr doi lei.cit mai costa o clanta,daca tot vrei bani?
1
0
cwrvelor replica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272