REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Lovitură pentru Mioara Roman! RA-APPS îi cere din nou bani, deși în vila din Primăverii s-a mutat Traian Băsescu

Lovitură pentru Mioara Roman! RA-APPS îi cere din nou bani, deși în vila din Primăverii s-a mutat Traian Băsescu

Replica API 16 iulie 2018 | 00:42 573

Mioara Roman n-a scapat nici pana acum de problemele cauzate de vila in care a locuit impreuna cu fostul sot, Petre Roman, scrie stirilekanald.

Fosta sotie a ex-premierului Romaniei, Petre Roman, sufera in continuare din cauza vilei din cartierul Primaverii in care a locuit pana in urma cu cativa ani. Mioara a fost in litigiu cu RA-APPS (Regia Autonoma Administratia Protocolului de Stat) si a fost data afara din casa pe care o ocupa inca de la inceputul anilor 90, locul ei fiind luat de Traian Basescu.

Problemele nu s-au oprit insa aici, pentru ca RA-APPS nu s-a multumit s-o dea afara din casa pe Mioara Roman ci i-a cerut chiria si penalitati pentru cativa ani, bani pe care femeia refuzase sa-i mai plateasca dupa ce Regia marise suma intr-un mod considerat nejustificat. Mioara a piedut procesele "pe linie" si s-a trezit executata silit pentru sume de ordinul sutelor de mii de euro.

Cand povestea parea ca se apropie de sfarsit, RA-APPS a deschis o noua actiune in instanta, solictandu-i femeii un "mic" rest de aproape 9.000 euro. Procesul a ajuns pe rolul Judecatoriei Sectorului 1, acolo unde Mioara a pierdut si precedentele procese si a fost inregistrat in luna martie a acestui an. Primul termen va avea loc la inceputul lui septembrie, dupa vacanta judecatoreasca.

Mioara Roman a vorbit despre problemele cu care se confrunta si a explicat ca nu are de unde sa plateasca atat, dar asta nu i-a impiedicat pe cei de la RA-APPS sa continue ofensiva impotriva femeii, considerand ca a ocupat in mod fraudulos, fara drept, o vila de protocol a Statului Roman.

Sursă: stiripesurse

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Petrica fugi la vopsit parul ca te bate nevasta aia noua de-ti sar capacele. De bani nu mai vorbim, ca nu te lasa noua ta muheras sa misti in front, niet money. Rusinica, vorba penalului Huidu.
1
0
sa plateasca,ea si roman pui de jidan care a inventat umflatia,150 % dobanda si poate si mai mare,atunci sa jefuit romanica,cand a iesit vaca pa pensie sa dat o oug prin care pensionarii primeau 130 la suta pensie fata de ultimul salariu,a fost valabila numai 3 luni,dar acuma dracnea fel si fel de pensii speciale
0
0
Mai sunt si altii care ocupa in mod fraudulos case aflate in proprietatea statului. In Constanta nu verifica nimeni.
1
0
Datoriile s-au acumulat probabil dupa ce a divortat Petre Roman si a parasit locuinta, Mioara Roman ramanand in continuare in acea casa.Excrocul, dupa ce au trait o viata impreuna a lasat-o,fara sa-i asigure femeii o locuinta sa-si traiasca linistita batranetile, mai ales ca este si mai in varsta decat el.A fost prim- ministrul tarii, de la care avem pretentii, ce sa mai spunem de cei de prin unele zone sarace care- si molesteaza nevestele si unii le si omoara!?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212