REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Lucrări ilegale la clubul Nuba din Mamaia?! Patronii, amendați de Poliția Locală

Lucrări ilegale la clubul Nuba din Mamaia?! Patronii, amendați de Poliția Locală

Replica API 7 ianuarie 2019 | 11:33 1009

Procesul verbal a fost contestat!

Procesul verbal a fost contestat!

Patronii clubului Nuba din Mamaia, în conflict cu Primăria Constanța, după ce ar fi executat lucrări fără autorizație. Amplasat în zona cluburilor, lângă Bamboo, Nuba a fost deschis în mai 2018, după o investiție de 2 milioane de euro. Luni de zile au fost au fost executate lucrări de amenajare, pentru ca totul să fie ca la carte. Numai că, nu toate construcțiile au avut autorizație. Cel puțin asta susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

În urma unui control al Poliției Locale, realizat la finele anului 2017, de către agenții constatatori, s-a reținut executarea lucrărilor de construire fără a deține autorizație de construire, constând în realizare săpătură generală cu adâncimea de aproximativ 2,5 m, pavată piatră și fundație casetă din B.A. în suprafață aproximativă de 20x23m, montare armătură din fier beton în vederea cofrării. Astfel societatea care administrarează clubul, respectiv Isna Intertainment Mamaia SRL, a fost amendată cu suma de 10.000 lei. Au fost dispuse prin actul constatator oprirea executării construcțiilor, obținerea autorizației de construire pentru lucrările de construcții nelegal realizate în termen de 90 de zile de la comunicarea procesului-verbal, în caz contrar desființarea lucrărilor de construcții nelegal realizate și aducerea terenului la starea inițială.

Procesul verbal de contravenție a ajuns pe masa judecătorilor, apărătorii clubului solicitând anularea anularea procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor și exonerarea de plata amenzi în cuantum de 10.000 lei. Societatea invocă, ca motiv de nulitate al procesului-verbal, faptul că nu s-a indicat în cuprinsul acestora, calitatea agenților constatatori. De asemenea este indicată greșit structura din care fac parte aceștia, mai spun reprezeentanții clubului. De asemenea, apărătorii societății au mai spus în instanță că, la data efectuării controlului demarase procedura pentru obținerea autorizației de construire, având obținut deja certificatul de urbanism certificatului de urbanism. Instanța nu a dat câștig de cauză firmei, așa cîă process verbal a rămas valabil. Rămâne de văzut ce va decide instanța de recurs.

Precizăm că respectivul clubul aparține unui trio de oameni de afaceri: Jean Sasu, Alin Negulescu și Alexandru Nanu. Societatea Isna Intertainment Mamaia SRL a fost înființată în anul 2017.

Jean Sasu a declarat, pentru Replica, că este vorba despre un proces verbal pe care-l contestă, după ce a fost amendat în urma unor luicrări, însă nu mai știe exact despre ce este vorba. ”Am multe procese verbale cu autoritățile. Nu mai știu. Dar, oricum, nu a fost nimic cu rea intenție. Unele s-au stins pe cale amiabilă, altele în instanță”, a spus Sasu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa cum tie iti.place la.rockoteca sau la berarie sau unde rasa ta de nespalat iti place asa ne place si noua la Nuba hai jet da te n cacat de atranator
0
4
Gggyrrrtttjtftt
0
0
locurile in care merg ghertzoii sa bea sampanie cu artifica de la selgros la pret de 1000% .niste corturi nenorocite in care se drogheaza cocalarii
5
1
Doar ca certificatul li l-am eliberat asa, lucru bun la noua luni si autorizatia de constructie ma gandeam sa le-o dau pe la vara, dupa ce rezolva toate virgulele lipsa dintre stampile, la putin dupa inceperea sezonului de plaja. Ce, e ceva in neregula? Daca n-as fi eu pe aici, s-ar duce drak orasul asta. PS Stupid smile.
3
0
10000 de lei e praf in ochi, fiti seriosi, astia sunt bani de piine, restul de la parcare ....chiar nu conteaza ca au pierdut procesul, e asa, de ochii lumii. Si procesele alea verbale se scriu cu greseli cu buna stiinta, sunteti atit de naivi in 2019?
4
0
NUBA EGAL PROSTITUTIE LA NIVEL INALT,FETELE DIN CLUB NU SE FUT PE BANI CI PE AVANTAJE PROFESIONALE!
5
0
Pe portalul instantelor scrie ca Nuba a pierdut procesul ..putina documentare nu strica
9
2
Discuplina in constructii functioneaza doar pentru cei care nu sunt membri ai mafiei locale. PSD are voie sa faca ce vrea in Constanta. Multumim pensionarilor care sustin jigodiile. Vor vedea ei....
16
3
Encica e un dobitoc care conduce departamentul de disciplina in constructii. El stabileste cine si si cu cat e amendat. Un tigan fara scrupule.
18
1
Mai bine ar amenaja in loc de Nuba un club pt noi cuplurile lgbt....sa se numeasca la cristi din banat sau la leonard miron sau la naomy
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272