REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lucrări pe Bulevardul Tomis! Se refac scările și parapeții

Lucrări pe Bulevardul Tomis! Se refac scările și parapeții

Replica API 14 februarie 2019 | 02:26 471

De ani buni, constănțenii se arată nemulțumiți de starea scărilor și parapeților din fața blocurilor.

Motivul nemulțumirii este, bineînțeles, starea de degradare destul de avansată și faptul că a trecut ceva vreme de când nu au mai fost reabilitate. Prin urmare, și aspectul general al orașului este unul neîngrijit.

În prezent, Primăria Constanța, prin SC Confort Urban desfășoară lucrări pentru reamenajarea spațiului din fața blocurilor situate pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada Nicolae Iorga. În aceste zile se lucrează la refacerea scărilor și a parapeților urmând ca apoi să fie reparate jardinierele.

„Toți cei care locuiesc în zonă sunt rugați să manifeste înțelegere”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Sursă foto și video: Primăria Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se apropie campania electorala ....
1
0
nu pot sa cred ca reparati scarile,dar la gainarii care vin la salonul de bronzat nu va ganditi?? ei unde mai parcheaza?? fix pe acele scari parcau masinile,acuma o sa va injure toti,ca distrugeti "locurile de parcare"...
2
0
Fix in portiunea aia, prin dreptul spitalului parca, un nene destept a dat din urechi si a obtinut un terent cu priveliste frontala la bulevard. Evident ca a si trantit o constructie ca sa fie treaba treaba. In locul primarului, daca tot si-au umplut unii si altii conturile cu aer proaspat de mare, l-as fi pus pe nenea respectivu sa refaca treptele din zona, macar cu atata sa se aleaga si fraierii de noi ... Adica nu as fi cheltuit din buzunarul primariei!
3
0
Cand desfiintati gradinile si adaposturile nelegale de pe valea portului zona cart.Poarta 6 ?.Aici este raiul hotilor din port,incendiile sunt frecvente iar zona este poluata permanent fiindca se foloseste la foc cauciucuri si plastice.
3
0
vai de scarile pe care le reparati voi acum cu trei neispraviti
4
1
Fagadau face uz de calitatea de primar si dispune urgent repararea in garantie a cailor de acces din Piata Ovidiu. Oare?
0
1
Daca le fac la fel de bine cum s-a intamplat si in Parcul Primariei, mai bine le lasa naibii in halul in care sunt. Oricum au facut doar prostii tot mandatul si I-a gasit acum, la spartul targului.
3
2
dl radu la plaja modern o sa faca tobogane pt ca scari sunt prea multe si nu au timp pana la urmatorul mandat. in rest cica scari rulante ca sunt mai scumpe..... of Doame de scari are nevoie Constanta ?!
1
3
cred ca pentru prima oara cand sunt reparate scarile si jardinierele...poate pe viitor blocheaza si accesul masinilor pe trotuar,ca nu ai pe unde merge
7
2
Mai bine s-ar apuca sa curete si sa refaca zona de promenada si scarile de la plaja Modern,de 20 de ani nu sant in stare sa faca cea mai importanta zona a Constantei ,unde pe deasupra mai fac si Neversea.Mi-e rusine de rusinea celor care calca prin Constanta.Halali primari ,halal oras.Pacat!!!!
8
2
Cu 4 muncitori sigur terminati pe b-dul Tomis in maxim 15-20 de ani !!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272