REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ludovic Orban: Există şi posibilitatea să candidez la preşedinţie

Ludovic Orban: Există şi posibilitatea să candidez la preşedinţie

Replica API 25 martie 2021 | 23:53 1569

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PNL Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că există şi posibilitatea de a candida la preşedinţie, adăugând că PNL trebuie să sprijine acel candidat care se bucură de cea mai mare încredere şi are şansa cea mai bună de a câştiga alegerile prezidenţiale.

Ludovic Orban

"Mi s-a pus o întrebare într-o emisiune şi am dat răspunsul la această întrebare că în momentul în care am anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, există şi această posibilitate pe care o tratez cu seriozitate (de a candida la preşedinţie - n.r.). PNL, sub conducerea mea, a luat cea mai bună decizie privind candidatul la funcţia de preşedinte al României în aşa fel încât să câştigăm, dar avem un preşedinte al României care a fost susţinut ca şi candidat la preşedinţia României tot de PNL. Suntem în parteneriat cu preşedintele României şi când o să vină timpul alegerilor prezidenţiale, o să discutăm despre candidatul la alegerile prezidenţiale", a afirmat Orban, întrebat dacă va intra în cursa pentru Administraţia prezidenţială în cazul în care va câştiga şefia PNL, scrie Agerpres.

El a adăugat că PNL "trebuie să sprijine acel candidat care se bucură de cea mai mare încredere, de cea mai mare susţinere şi care are cea mai bună şansă să câştige alegerile prezidenţiale".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sclavilor, daca l-ati votat pe kwj o sa-l votati si pe asta fara sa va ganditi asa cum i-ati votat partidul in decembrie dupa un an in care si-a batut joc de voi!!!
1
1
La lins rahatul din dealul cotrocenilor
3
0
Aoleuuuu, fereasca Dumnezeu!
3
1
Da, dupa un Iohannis trebuie musai sa urmeze un Ludovic. Numai pui de daci si de romani!... Astia au inceput campania electorala, cu aproape 4 ani inainte! Numai la ciolan le este gandul! Desteapta-te, romane! E timpul, s-a umplut paharul.
4
0
Nici o problema,romanii voteaza numai presedinti prosti pentru Romania. Romanii aleg tot ce e mai rau pentru ei si o fac apasat,cu multa ravna,pe urma se vaieta putin. Totul trece cu niste beri si cativa mici,niste injuraturi si gata.Tara se taraste pe coate si genunchi si se mimeaza democratia. Nimeni nu ne impune asta,romanii voteaza asa si dupa votul gresit nu fac nimic,asteapta sa le treaca din viata amarata pana la urmatorul scutin,unde vor vota tot prost.
4
0
da drumul la restaurante,libera circulatie,...fara restrictii,..va fi ales cu majoritate,..asta-i secretul celor ce conduc Romania,folosesc metoda accidentul...
3
1
La sticle goale
5
0
da, vei fi promovat in rand cu rahat cu mot de case hot, in fata plutonului de executie,succesuri tata
6
0
De fapt , noi romanii prosti am ales un sas care isi bate joc de noi!
10
0
ai o boala grea...se numeste ..masochism...chiar nu iti ajunge cat de injura lumea ?? noi te stiam de a fii..ratat si alcoolist...acum se pare ca ai si fitish-uri..
11
0
jahahahahahahahahah
7
0
Gluma lunii !!
12
0
pe tine sa te voteze coana mata hahalera ordinara
14
0
Alt betiv ce viseaza sa fie presedinte.incompetenta promovata la rang de arta.un fost somer cu o cariera in politica.pe mandolina nu il las nici sa imi umfle rotile.ca imi fura aerul din jeanta.
10
0
! Voi vota un Ion ,Gheorghe ,Vasile
10
0
Cretinul asta,in loc sa se gandeasca la ce dezastru face plavanul,P.N.L-ul,cercopitecul,isi face planul sa mai ocupe vre-o functie.Oare se bazeaza pe prostia romanilor?!
12
0
O sa te voteze consumatorii de "mona"spirt medicinal.
11
0
O sa te voteze ma ta
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212