REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ludovic Orban: Viorica Dăncilă minte în legătură cu autostrada Ploiești-Brașov! Video

Ludovic Orban: Viorica Dăncilă minte în legătură cu autostrada Ploiești-Brașov! Video

Virgil STOIAN 1 februarie 2023 | 00:00 2678

Proiectul autostrăzii Ploiești-Brașov este unul destul de controversat, începerea construirii acesteia trenând de câțiva ani buni. Prezentă în redacția Replica, Viorica Dăncilă, fostul premier al României, l-a acuzat pe Ludovic Orban că nu a vrut începerea autostrăzii, cu toate că la sfârșitul anului 2019 trebuiau începute lucrările. Contactat pentru un punct de vedere pe acest subiect, Ludovic Orban a declarat că totul este o minciună gogonată, nefiind semnat nici un fel de contract.

Ludovic Orban: Viorica Dancila minte in legatura cu autostrada Ploiesti-Brasov! Video
Fostul premier, Ludovic Orban, a negat cu vehemență afirmațiile Vioricăi Dăncilă în privința autostrăzii Ploiești-Brașov, afirmând că totul era doar o hoție pe față.

Este o minciună gogonată. Ei au zis că fac autostrada prin încredințare directă în cadrul unor așa-zise contracte de parteneriat public cu niște parteneri chinezi care nici nu existau în România. Eu nu am semnat nici un contract. Parteneriatele public-privat existau la comisia de prognoză, nu aveau nici o treabă cu Ministerul Transporturilor. Nu se putea să nu am nici un contract. Pentru că nu se putea să semnezi un contract atâta timp cât nu ai un contract de fezabilitate. Asta e o minciună gogonată. Este culmea! Ceea ce au făcut ei cu așa-zisele contracte de parteneriat era o hoție pe față. Nu aveau nimic, nici o documentație tehnică. Comisa de prognoză nu avea nici un fel de competență tehnică, investițională, juridică, pentru a putea să pregătească documentații de licitații, nu aveau nici un fel de finanțare pentru astfel de proiecte și nici unu aveau parteneri. Nu poți să înființezi niște parteneri chinezi care nu există  în România, decât, probabil, un reprezentant cu un calculator și cu o mașină de serviciu, în rest...”, a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

 Orban, mulțumit de echipa de la Constanța

Schimbând registrul, l-am întrebat pe Orban care este situația la Constanța, cu partidul său. ”Se mișcă. Au campanii, au proiecte legislative, comunică pe teren, sunt mulțumit de echipă, de dezvoltarea în plan județean. Bola e un om care cunoaște bine problemele municipiului și județului. Chiar dacă este tânăr este un om cu experiență, un om care gândește modern, care are o gândire în sensul dezvoltării. Are o imagine bună, este o persoană foarte comunicativă, când spune ceva nu vorbește ca să se afle în treabă. Este un om care se documentează bine, care argumentează bine. Și mai ales un om care este ușor de abordat. El nu trebuie să se bată cu nimeni. El trebuie să le arate constănțenilor că este un om orientat către atingerea obiectivelor, un om care are soluții, un om serios, un om pe care te poți baza.”

Ludovic Orban: Viorica Dancila minte in legatura cu autostrada Ploiesti-Brasov! Video
În privința rotativei guvernamentale, Orban a declarat că va vota împotriva unui premier PSD: ”Mi-e greu să vă spun. În România mai curge multă apă pe Dâmbovița până la rotativă. În ceea ce privește Forța Dreptei, vom vota cu 2 mâini împotriva unui premier PSD și contra unui Guvern condus de PSD. PSD vrea să-și păstreze Ministerul Finanțelor și Ministerul Transporturilor. Cei care conduc azi PNL-ul, nu mai au nici o legătură cu liberalismul și cu partidul istoric. Nu sunt altceva decât vasalii PSD și vor înghiți orice vor da cei de la PSD, pentru că nu au capacitatea de a mai judeca corect, normal.”  

Ce spune Viorica Dăncilă și ce spune Ludovic Orban, în video de mai jos :

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua lepre una cu plamica alta cuplaingat siktir zdrențelor, la gunoi cu voi
0
0
Rezervorul de kacat spune minciuni , si are si tocuri !
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614