REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

LUPTĂTORUL Alex FILIP se RETRAGE din SPORT și intră în SHOWBIZ. VIDEO

LUPTĂTORUL Alex FILIP se RETRAGE din SPORT și intră în SHOWBIZ. VIDEO

Replica API 15 iulie 2021 | 00:07 8662

Alex Filip, cunoscutul luptător de kickboxing profesionist, a fost prezent în cadrul studioului Replica de Constanța, unde a vorbit despre Gala OSS Fighters ce va avea loc vineri, 16 iulie, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, acolo unde își va disputa meciul de retragere din România, dar și despre planurile de viitor. În materialul de mai jos puteți afla mai multe despre luptătorul Alex Filip.

Date despre Gala OSS Fighters, ediția a 6-a

Gala K1 OSS FIGHTERS, editia a VI-a, primul eveniment din Mamaia al sezonului 2021, va avea loc vineri, 16 iulie a.c., în Piațeta Cazino, acolo unde luptătorul își va disputa meciul de retragere. Iată ce a declarat Alex Filip despre eveniment: „Vineri, pe 16 iulie, vom avea parte de un eveniment deosebit, gala OSS Fighters, ediția a 6-a, ce va avea loc la Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. În ceea ce mă privește, este a treia oară când lupt pentru această promoție, înainte să particip în această promoție am fost sponsorizat de către organizatorii acesteia promoții. Mai târziu, mi-a fost propus să devin și promotorul galei și suntem la a doua gală în care sunt în calitate de promotor, adică meciurile din aceste evenimente sunt făcute de mine. În această ediție a OSS Fighters vor fi multe surprize, avem meciuri spectaculoase, avem un meci de copii, o premieră în OSS Fighters, avem un meci de arte marțiale mixte, adică un MMA”.

„Nume cunoscute din lumea kickboxului românesc și nu doar, Cristian Ristea, Bogdan Stoica, iar în ceea ce mă privește, va fi ultimul meci din cariera mea din România. În luna decembrie intenționăm să organizăm o gală în afara țării, iar dacă totul va decurge conform planului, voi lupta pentru un titlu mondial cu adversar foarte dificil, un adversar foarte greu, însă nu pot rata această șansă și voi încerca să fac cinste României.”

Gala OSS Fighters va fi presărată cu multe surprize

Și de această dată, organizatorii au pregătit o seară de lupte și spectacol, pentru constănțeni, turiști și vizitatori, o competiție în care se vor lupta sportivi din România, Moldova, Georgia și Olanda și în care cel mai titrat luptător al Constanței, redutabilul Alex Filip, își va disputa ultimul meci din carieră. „La invitația mea, majoritatea promotorilor sau celor cu care eu am împărtășit experiența aceasta în kickboxingul românesc, vor fi prezenți Eduard Irimia, Cătălin Moroșanu, Benjamin Adegbuyi, Badr Hari, chiar și Ionuț Iftomoaie, de asemenea, vor fi prezente oficialități din partea Primăriei Constanța, iar lista poate continua. La invitația mea vor veni și mai multe vedete din showbizul românesc, prieteni cu care eu am filmat anumite emisiuni sau cu care eu sunt într-o relație de prietenie. Așadar, va fi un eveniment presărat cu personalități din toate domeniile.”, a declarat luptătorul.

Despre emoții, luptătorul a declarat că acestea există înainte fiecărui meci. „Nu am emoții pentru acest meci pentru că este ultimul, am emoții înaintea oricărui meci, însă acestea sunt constructive. Este o diferență între frică și a avea emoții, aceste emoții mă fac să rămân concentrat pe ceea ce am de făcut, nu este o joacă, este un lucru foarte serios și mă face să rămân concentrat pe ceea ce am lucrat și muncit în ultimele două luni. ”, a declarat Alex Filip.

Biletele se pot achiziționa online sau la locul evenimentului

„Biletele se pot găsi pe platforma online eventim.ro, începând de astăzi (n.r. miercuri, 14 iulie) și la locație, avem acolo un punct special de vânzare bilete și bineînțeles, la momentul evenimentului la intrare. Biletele sunt pentru toată lumea, la scaune sunt la prețul de 60 de lei, iar la VIP sunt la 250 de lei. Primăria va pune la dispoziție în această locație un punct de vaccinare, pentru că singurul lucru care ne poate ajuta să scăpăm de această pandemie și să revenim la normal.”, spune acesta.

Planurile de viitor ale luptătorului Alex Filip

După retragerea din lumea kickboxingului, luptătorul are planuri în lumea showbizului românesc. „Eu am început acest sport la vârsta la 30 de ani, acesta fiind și unul dintre motivele retragerii, am 36 de ani și am o vârstă înaintată, corpul meu nu mai răspunde și nu se mai recuperează atât de rapid ca la 20 de ani. În afară de acest lucru, am început mai multe proiecte, de asemenea, am o sală de kickboxing, iar acolo eu antrenez două grupe de copii, care au concursuri aproape în fiecare lună și doresc să mă dedic din ce în ce mai mult lor. De asemenea, voi continua anumite proiecte în ceea ce privește showbizul românesc, am câteva oferte, spre exemplu, luni merg la București să semnez un contract. ”, a declarat luptătorul.

Cum și-a început cariera

Alex Filip a debutat fulminant în lumea kickboxingul după o carieră în lumea karatelor kyokushin. „La vârsta de 9 ani, fratele meu m-a dus la o sală de karate, karate kyokushin, am participat la campionate europene, mondiale, am fost fost component al lotului național de kyokushin, aproximativ 10 ani, iar la 30 de ani a fost o ambiție de a mea de a mă apuca să fac performanță. Povestea este foarte interesantă deoarece am ajuns din întâmplare să vorbesc cu Eduard Irimia, undeva într-o dimineață la ora 04:00, el mi-a propus să lupt într-o gală superkombat, o gală în care lupta Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, eu nu luptasem până atunci în niciun meci de kickboxing, nu aveam experiență, a fost o provocare pe care am acceptat-o, a fost un risc enorm din partea mea, am primit un adversar foarte bun, era campionul Ucrainei la box, iar eu nu luptasem niciodată în kickboxing. Atunci a fost momentul în care mi-a fost frică, iar când am pășit în sală și toată lumea mă striga, recunosc, m-am pierdut, dar m-am mobilizat pe parcurs și am reușit knockout-ul anului 2014, în toată lumea, iar de acolo, ambiția mea, munca și-a spus cuvântul.”, a declarat acesta.

„Cea mai grea luptă este cu mine”

„Cea mai grea luptă a fost și este cu mine. Toate luptele sunt grele în felul lor, însă cea mai grea este cu tine. Din păcate, în România nu poți fi profesionist 100% pentru că pe lângă trebuie să mai ai și alte joburi.”, a spus Alex Filip

Colecția impresionantă de tatuaje a luptătorului Alex Filip

De-a lungul timpului s-a scris că Filip este unul dintre cel mai tatuat luptător român, dar iată care este povestea colecției impresionante de tatuaje. „Nu pot să spun un număr al tatuajelor pe care le am, sunt tatuat aproape toată partea superioară. Primul tatuaj a fost după un eveniment nefericit din viața mea, iar apoi a devenit o pasiune, îmi plac foarte mult. Este singurul viciu pe care îl am, fiind sportiv de performanță nu am alte vicii. Serviciul unde lucram permitea acest lucru, după încadrare, anumite structuri ale MAI permit acest lucru, pentru că te încadrai perfect în mediul infracțional respectiv.”, a mai spus acesta.

Mai multe declarații, puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614