REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Lupte de stradă între polițiști și cetățeni într-un cartier din Hunedoara

Lupte de stradă între polițiști și cetățeni într-un cartier din Hunedoara

Replica API 18 aprilie 2020 | 19:34 2660

Locuitorii cartierului Micro 7 din Hunedoara au tăbărât asupra unui echipaj de Poliție în momentul în care, un polițist a intervenit asupra unei persoane aflate în stare de ebrietate, care nu deținea documentele necesare deplasării de la domiciliu. Mașinile echipajelor de Poliție au fost atacate cu pietre de către oamenii recarcitranți, iar oamenii legii s-au retras după ce au tras câteva focuri de armă.

Potrivit IPJ Hunedoara, ca urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției.

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenți la adresa polițiștilor.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Invata sa scrii...
2
0
Speram ca berbeceanu o sa arate politistilor americani cum ia bataie pe strada politia din Romania.
0
0
fetele de la pension ripostau mai energic.sunt curajosi militienii cu mamaitele care vand patrunjel si cu oamenii cu handicap.jenant.
2
1
Abuzurile unor supermilitieni duce tara in haos.
0
6
Cred ca toate au plecat de la profesionalismul gardianului localul. Lipsa de scoala si experienta a generat acel eveniment. Nu sustin violenta dar nu sunt de acord cu abuzul. Mai ales a unor neprofesionisti.
2
2
Foarte bine au procedat cetateni chiar daca sunt romani sa ciori nu sau lasat abuzati de gunoaiele astea de gabori care se cred mai presus de lege si fac abuzuri cioroi sunt uniti bv lor nu cwrve ca romanu
4
15
Astia sunt votantii PSD gata sa ia cu asalt bisericile numai de-ai dreacu', asa ca a zis la Antena3 ca ciorile venite de la furat din Europa reprezinta poporul roman enorias
9
4
Ciorile trebuiau exterminate. La americani acum ar fi fost cel putin 15 morti din filmarea aia. Si acolo sunt negri de ghetou, nu ciori oparite sotul peste sotia curva lui.
15
1
Intr-o tara civilizata ala in albastru era impuscat. Politia nu are pic de autoritate. E vina celor care fac legile. De jandarmi mai stie lumea de frica. Dar de politie. Si presa greseste. Era un titlu tendentios la tv ,,Politia a scos pistolul pe strada". Acolo trebuia tras intai avertisment apoi direct in agresor. Si pt noi, legile de de autoaparare, de aparare a proprietatii sunt in favoarea infractorului.
17
1
Si noi sa ti dam la muie, lu asta de sub mine. Stim ca ti place scula.
2
21
Sa le dea bataie non stop la cetatenii neascultatori. Romanii nu stiu decat de frica
29
5
sa patruleze cu aruncatoare de flacari , nu cu pistoale Carpati.
29
6
Doresc sa pun si eu o intrebare pe acest forum.Cetatenii care s-au rasculat erau ciorogari?
28
2
OMORATI CIORILE DIN COLUMBIA
28
1
rezolva problema.le punea catuse rapid.dar are tendonul accidentat si s-a retras din militie.lasand gluma la o parte vedem ca militienii sunt viteji doar cu mamaitele si oamenii cu handicap,cand dau de gipsani fac stanga-mprejur.cam asa e in romania.
23
7
diaspora mweee ciuma galbena!!!!
25
8
S-au dus militienii cu fufele militience dupa ei la interventie. Ce sa faca fufele in fata la cioroi? Mooya! Bineinteles ca cioroii i-au luat la pietre pe vitejii militieni cu militience cu tot.
18
7
e plina de ciori!!!
33
1
stii ce sunt aia tarani?
16
7
O tara de kkt dar nu tara ci oamenii, tarani.
20
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212