REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Lupu vrea să dea în judecată Ministerul Transporturilor, din cauza taxei de pod de la Fetești

Lupu vrea să dea în judecată Ministerul Transporturilor, din cauza taxei de pod de la Fetești

Cristina BĂRBUCEANU 1 ianuarie 2023 | 00:00 1923

Taxa de pod de la Fetești este un subiect destul de controversat. Parlamentarii liberali din Constanța au făcut nenumărate demersuri pentru eliminarea ei, însă cineva, se pare, nu dorește acest lucru. Și președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a demarat procedurile în vederea eliminării taxei. Acesta ia în calcul să acționeze în instanță Ministerul Tranaporturilor.

Așadar, Mihai Lupu a declarat: „Dobrogenii sunt singurii cetățeni ai României obligați să plătească taxă pentru a intra și ieși din județul de reședință, iar taxa nu a fost scoasă în anul 2023 conform Legii bugetului național, deși am făcut numeroase demersuri în acest sens. 
O ultimă soluție în rezolvarea acestei nedreptăți ar fi acționarea în judecată a Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în cazul în care nu se va renunța la această taxă discriminatorie.”
.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Grindeanu a spus clar :Dacă identificați altă sursă de venit pentru bugetul de stat în locul acestei taxe, eu propun eliminarea ei. Altfel.... Așa că, ciocul mic și joc de glezne!
3
4
Lupulllle, i-ai cerut voie lui bastan Gelil Escrevet voie sa dai comunicatul asta? Ia vezi sa nu coste o mui e
3
0
Lupu la mea ii place de tine !
4
2
Nu va mai dați părerile ca prostii,asta cu taxa trebuia susținută de toate partidele politice .Antr adevarDobrogenilor li se face o mare nedreptate. Sunt persoane bolnave care merg de 2 sau 3 ori la București pe luna.Sau ieșiți cu treburi din județ.Nu vi se pare ca miroase a discriminare? Un om cu putina minte ar face an asa fel sa dispară aceasta taxa.Nu neapărat politic.
7
0
Teatru de doi lei, poate mai pacaleste pe unii. DEMISIA SI FUGA DUPA PNTCD. Nici dracu nu va mai voteaza.
16
2
Circ ieftin în căutarea susținerii politice pentru un nou mandat. Aveți guvernarea din 2020, prim ministru este din partidul vostru. De ce ni scoateți taxa aia? Doar minciuni electorale.
25
2
da....taxa pentru circulatia pe drumurile judetene de ce nu o scoateti?! aud?!
10
3
daca hotul lupu scoate taxa de pod am pus-o !!! Siktir lupule si multa mwie !!!
10
6
Rusine politicienii faceti Legi sa jefuiti statul prin pensii pe viata hotesti. Mai rau ca tiganii hoti
13
0
TERMINATI ODATA CU CIRCUL TAXA DE POD DE UNDE MII DE BORFASI DE LA MINISTERUL TRANSPORTULUI PANA LA ULTIMUL TAXATOR SAU FACUT MILIARDARI PE BANII NOSTRII
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272