REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Mădălina Ghenea are o idilă cu Nicolo Zaniolo, puștiul minune de la AS Roma

Mădălina Ghenea are o idilă cu Nicolo Zaniolo, puștiul minune de la AS Roma

Replica API 23 decembrie 2020 | 00:00 1514

Mădălina Ghenea are o relație cu Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma care este cu 12 ani mai tânăr decât modelul român, notează Gazeta Sporturilor, citată de Libertatea.

Mădălina Ghenea

Aflat în recuperare, după o nouă operație suferită la genunchi, puștiul minune de la AS Roma pare mai mult mai ocupat în viața amoroasă decât pe teren, notează presa din Italia.

”După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, notează Gazzetta dello Sport, citând ”Giornalettismo”.

Bruneta, care a filmat într-o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, i-ar fi stricat, definitiv, relația cu Sara, Zaniolo nefiind la primul episod de infidelitate.

Nicolo Zaniolo, foto: Hepta

”În pofida amorurilor furtunoase, prioritatea rămâne revenirea după accidentare; Roma îl așteaptă, cu sau fără iubită”, mai scriu ziariștii italieni.

Actriță și model, Mădălina Ghenea a fost combinată cu actori celebri de la Hollywood, ca Gerard Butler și Michael Fassbender, cu stilistul Philipp Plein ori cu atacantul Marco Borriello.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiam ca in romania la wc urile publice le spun vedete.....
1
0
ajunge in romanica , cate a insirat!
1
0
eu sunt Madalina si imi plac copiii cruzi de la copiii cruzi cu cosuri !!!
2
0
Da asa e ! ARE COSURI PE FATA nu sia rupt nici ata DA ARE EUROII LA GREU K SA II TAIE GREATZA
2
0
ce exemplu da tanti asta la fetele tinere .sa te futi cu unul si altul ca sa ai ce manca si ce imbraca.nu sa te duci la scoala si sa ti faci un rost pe carca ta .ea nu vede ce penibila e..copilul asta fotbalist are cosuri pe fatza ,de mic ce e.
9
0
Panarama de madalina da cu izda in populatue,ceva de speriat.Din cocos nu faci gaina si din crva gospodina,e clar.Puneti bani deoparte madalina,te vad la batrinete pe la tembeliuziuni cum cersesti atentie si bani,sau halesti furadan ca madalina cealalta! Ai grija maimuta!
9
0
iar promovati toate borfeturile ? e expirata rau madam asta la citi au trrecut prin ea.
10
1
Ti-ai dat kilometrajul peste cap, ai nevoie de o revizie
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272