REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mai bea cineva apă de la cișmelele din parcurile constănțene?!

Mai bea cineva apă de la cișmelele din parcurile constănțene?!

Georgiana BOGLEA 13 aprilie 2024 | 00:00 1602

În câteva luni vor începe temperaturile caniculare și va fi necesar să ne hidratăm cât mai des pentru a putea face față căldurii. Vara ne scoate pe toți la aer, iar parcurile sunt o idee nemaipomenită pentru un moment de relaxare. Problema apare atunci când cetățenii însetați vor dori să bea apă pentru a se răcori pentru că cișmelele din parcurile constănțene nu par a fi o idee nemaipomenită, având în vedere că acestea nu par să respecte normele de igienă.

Mai bea cineva apa de la cismelele din parcurile constantene?!Cișmea din parcul de lângă Primărie

Cișmelele din parcurile din orașul Constanța au fost lăsate de izbeliște de autorități. Pline de rugină și murdare, nu par a fi o opțiune de luat în seamă atunci când ți-e sete. Cu toate că acestea sunt făcute pentru cei însetați, nimeni nu are curaj să le folosească.

Să nu mai spunem despre faptul că unele nu au nici măcar robinete speciale pentru cișmele, fiind folosite niște țevi simple și care au ruginit deja de la apa care curge.

Mai bea cineva apa de la cismelele din parcurile constantene?!Cișmeaua din Parcul de la Far

În prezent, acestea arată deplorabil, cu vopsea sărită, murdare și ruginite și nu se știe când vor putea fi utilizate de cetățeni. Tot ce pot face aceștia este să care sticle cu apă după ei când vor să iasă la plimbare pentru că este foarte probabil să mai dureze mult până când cișmelele din parcuri vor putea fi folosite.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rasa voastra de kacati, v-at ajuns cu totii, lasatile sa functioneze, tzaranul cand vine la oras se racoreste si el un pic ca Ciulacu le-a luat taxe si pe banii de suc !. Va ganditi numai la voi!
4
0
Pe nevasta lui Virjil Storgeac am tavalit o in masina ! E meseriasa ! Te salut cumetre
5
2
de unde apa pe seceta asta cumplita?
2
0
Si animalele de companie refuza apa de la raja.
4
0
Intrebarea este, bea cineva apa de la robinetul de acasa? Nici macar sefii de la vRaja nu beau apa, sunt abonati la firmele ce distribuie apa imbuteliata. Cand o sa-l vad pe stroie ca bea apa de la robinetul din casele lui, poate ma conving. Constanta, este oras doar dupa taxele si impozitele impuse, in rest, nu ne diferentiem de cei ce au haznaua in fundul curtii.
10
0
Wc chitac, rusu si restul gastii de incompetenti din primarie ar trebui sa bea din focarele alea de infectie. Poate scapam mai rpd de ei, pt ca inca 2 luni e destul de mult pt Constanta. Pot distruge si mai multe in 2 luni.
10
2
RAJA nu igienizeaza cismelele fara apometru si dozator cu fise. Nu platesti nu bei.
6
6
pt Mogosu.Daca v****l mai bea apa tre sa te vezi cu el si sa ii faci o felatie.Se va invata minte asa.Altfel tot cu Apa o va tine.
6
0
pt Mogosu.Daca v****l mai bea apa tre sa te vezi cu el si sa ii faci o felatie.Se va invata minte asa.Altfel tot cu Apa o va tine.
6
1
pt Mogosu.Daca v****l mai bea apa tre sa te vezi cu el si sa ii faci o felatie.Se va invata minte asa.Altfel tot cu Apa o va tine.
3
6
Daca v****l mai bea apa tre sa te vezi cu el si sa ii faci o felatie.Se va invata minte asa.Altfel tot cu Apa o va tine.
2
6
Virjil Storgeac reporterul vostru mai bea l-am vazut eu !
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272