REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Niște turiști din Timișoara și-au luat țapă cu cazarea la Mamaia!

Niște turiști din Timișoara și-au luat țapă cu cazarea la Mamaia!

Replica API 13 august 2022 | 00:00 9485

Fenomenul țepelor de pe litoral a luat amploare. Tot mai mulți așa-ziși proprietari își găsesc victimele pe diferite rețele de socializare, fie prezentând imagini cu alte spațiile de cazare, fie acestea neexistând.Niște turiști din Timișoara au simțit pe pielea lor cum e să iei țeapă pe litoral.

Tot mai mulți turiști se plâng de țepele luate pe litoralul românesc, multe dintre acestea fiind în rândul cazărilor. Turiștii străbat sute, sau chiar mii de km, pentru o scurtă vacanță pe malul mării, iar mulți dintre ei, în ceea ce părea a fi o vacanță de vis, ajung să sfârșească într-un coșmar, dormind prin mașini sau fiind nevoiți să își caute alte locuri de cazare.

Acesta este și cazul unor turiști din Timișoara, când, după ce au străbătut țara în lat, parcurgând peste 800 de km, ajunși în fața vilei în care ar fi trebuit să fie cazați, i-a întâmpinat un bărbat, cu vești nu prea grozave. Era soțul administratorei Vilei Viorica, din Mamaia, acesta spunând că întâmpină o problemă cu apa în cadrul spațiului de cazare, din cauza restanței plății facturii, apometrele i-au fost luate, neavând apă în incinta vilei. Acesta le-a oferit două variante turiștilor epuizați după un drum de peste 800 de km, ce aveau în custodie și doi copii de 3 ani, și anume:”Vă dau banii înapoi și vă căutați că sunt multe cazări aici, sau plătiți o zi în altă parte și vă anunț eu până diseară dacă rezolv cu apa și vă întoarceți.

Cu scopul de a prevenii alți turiști să nu trecă prin aceeași pățanie ca și ea, A.T., a declarat: ”Nu recomand!!! Oameni neserioși! Una vorbești și alta găsești la destinație! Așadar... aveam cazarea la dânsa (Vila Viorica, Mamaia Nord) din data de 20 iulie, pentru 2 familii cu 2 copii de 3 ani, toate bune și frumoase până în ziua cazării. Am vorbit cu dânsa cu 2 zile înainte despre camere, iar cu o zi înainte îmi trimite dânsa mesaj că ne așteaptă începând cu data de 20 iulie și locația. Totul super până ajungem la destinație, dimineața, în jului orei 11:00, având check-in-ul la ora 14:00. Planul era să lăsăm mașina în fața vilei, după 800 km parcurși, o noapte întreagă de condus și 2 copii mici după tine, când, ce să vezi? În fața vilei îl găsim pe soțul dânsei, care ne spune să așteptăm puțin să o cheme pe doamna Viorica, care, bineînțeles nu a mai apărut. După 10 minute se întoarce domnul și ne spune că nu au apă, i-au luat apometrele de apă dimineața pentru că a uitat să plătească...Următarele cuvinte fiind: Îmi cer scuze, vă dau banii înapoi și vă căutați că sunt multe cazări aici! Sau, a 2 –a variantă, vă plătiți o zi în altă parte și vă anunț eu dacă rezolv până diseară cu apa și vă întoarceți!

Persoana a fost foarte indignată de cele auzite, declându-se nemulțumită, întrucât putea primii măcar un mesaj de atenționare în dimineața cu pricina, sau măcar o învitație în cadrul vilei până își găsesc altă cazare, să nu uităm că turiști au petrecut o noapte albă pe drum, un drum de peste 800 km.

Contactat de jurnaliștii de la Replica de Constanța, unul dintre administratorii vilei a declarat că nu vrea să comenteze situația.

Amintim faptul că, nu este primul caz semnalat de acest gen, situațiile înmulțindu-se în ultima perioada.

Citește și:

Și polițiștii iau țeapă cu cazarea la Costinești

Țeparii cu cazări au ajuns și la Vama Veche!

Cum și-a luat țeapă o turistă din Cluj care trebuia să ajungă la Costinești

V.R.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de p***t sa fii sa dai bani ca sa vii in Mamaia, sa mananci mancare expirata, sa pierzi ore in trafic si sa platesti cat la Ibiza. Am identificat un segment de retardati care viziteaza Mamaia an dupa an..
2
0
Perspectiva ta de jurnalist. Cu cine ai invatat sa articulezi cuvintele ?
0
1
Scriu ca un idiot, primi cu doi I, invitatie in cadrul vilei. Replica se aude, corectati articolele sau ne zgariati retina pe banii nostri?
1
0
Vrajeli ieftine pt fraieri , au inchiriat la altii pe bani mai multi
3
0
deci acum m-am lamurit . Ala care tot posteaza cu numele "Constantean " si se baga in seama mai ales la chestii pesediste e m*****n he he .
3
0
Au dat avans oamenii, deci veneau sigur. Oricum probabil zdreanta de proprietar a cazat pe altii care au luat mai multe zile sau au platit mai mult vazand ca e ocupat.
1
0
De unde stiti ma ca sunt machidoni?Scrie undeva,s-a dat vreun nume.
1
0
cind esti prst si stai la machidoni,ti.o iei!
3
0
eu nu inteleg pe astia din vest ,bati atata drum pina in jegul makedonesc din mamaia cind ai Croatia, Albania si altele la jumatate de distanta .
3
0
Daca va incurcati cu machidonii...
1
0
monser, daca stai p***t cu plata facturilor la utilitati, nu te bagi in turism sa nenorocesti concediile oamenilor. un condus, cu copii, pe 800 de km in Romania, nu-i totusi o mare placere
1
0
???? daca femeia cu vila avea dreptate, ce putea sa faca? astept un raspuns de la somitatile acestui oras
1
0
Birjari peste tot
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614