REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mai răsare un bloc în Mamaia Nord! Iată cine este investitorul

Mai răsare un bloc în Mamaia Nord! Iată cine este investitorul

Replica API 5 iulie 2017 | 00:00 395

Piața imobiliară din Mamaia Nord este un deliciu pentru investitori! Clădirile apar precum melcii după ploaie, diversivitatea fiind cuvântul cheie din zonă. Clădiri de 8 etaje, fix lângă căsuțe și vile cu 2 etaje, apoi un holte, un mic resort... și așa mai departe! O firmă din Bacău vrea și ea să ridice un imobil cu 4 etaje, care să deservească ca spațiu locativ. Este vorba despre Ian Invest Trade SRL, societate preluată de Ecaterina Leonte, în 2016, de la Ciprian Moraru.

Pe terenul situat în partea de sud-est a intravilanului Oraşului Năvodari, beneficiarul doreşte să realizeze o clădire cu regim de înălţime P+4E cu destinaţia principala de locuire. Construcţia va conţine 40 unităţi locative, distribuite astfel: 8 apartamente cu câte 2 camere la parter şi câte 8 apartamente cu două camere la etajul 1, etajul 2, etajul 3 şi etajul 4.

Circulaţia se va realiza cu ajutorul unui ascensor de persoane şi pe casă scării, gândită pentru a face faţă unei evacuări în situaţie de urgenţă. Arhitectură va fi modernă, cu finisaje superioare. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă.

Structura clădirii este de tip pereţi din beton armat, cu fundaţie de tip radier din beton armat, rezemat pe o pernă de piatră spartă compactată.

În incinta terenului se vor amenaja 30 locuri de parcare ce vor fi realizate cu pavele înierbate. În interiorul terenului se vor amenaja spaţii verzi cu o suprafaţă minimă de 482.67 mp, suprafaţă ce nu include locurile de parcare realizate cu pavaj înierbat. Clădirea ce va rezultă este amplasată într-una din cele mai importante zone turistice ale României, Zona Mamaia-Nord. Terenul este amplasat în vecinătatea a Promenadei Năvodari, căpătând un plus de importanță.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia de la Primaria Navodari iar s-au facut de cacat , e sezonul estival in plin si gropile treneaza pe Pod ! Mai nou , azi se faceau lucrari de peticire ... dupa 2 luni de decopertare ! Aaaa.... pe pod era si PINDICI care se baga si el in seama si muncitorii il injurau printre dinti ....
1
0
... il construiesc ?! La CAMPING ENA din TABARA NAVODARI se toarna betoane si se sparge cu pikamerul la greu la blocurile lor ! Desi lucrarile de constructie trebuiau sistate intre 01. Iulie si pina la 01.septembrie , cu acceptul primarului CHELARU in sedinta consiliului local Navodari , consilierii au votat sa se lucreze pe plaja Navodari la blocurile lui Airinei . Oare cat si-au tras cei 19 consilieri ?! Pe toate santierele din Romania , vara , sunt aminate lucrarile !
0
0
V-am platit pentru o reclama conform cu documentul agreat de comun acord. Ce e bataia asta de joc, Claudia ?
0
0
Cat costa metrul Patrat ca ati uitat sa mentionati desi noi am specificat acest lucru in contract!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367