REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Maia Sandu anunță direcția Republicii Moldova: 'Vom rămâne de partea luminii'

Maia Sandu anunță direcția Republicii Moldova: 'Vom rămâne de partea luminii'

A.F. 26 decembrie 2022 | 00:00 638

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, le-a transmis cetățenilor, în mesajul de Crăciun, că statul va rămâne „de partea luminii”, scrie Agerpres, în condițiile în R.Moldova este statul necombatant afectat cel mai mult de războiul din Ucraina și țara din regiune cu cea mai mică armată.

Maia Sandu

Ea a subliniat că, deşi pomul din acest an va avea mai puţine luminiţe, cetăţenii Republicii Moldova vor fi şi vor rămâne, cu siguranţă, ”de partea luminii”, în contextul în care Chișinăul s-a confruntat cu crize de electricitate și cu întreruperea livrărilor de la ruși.

„De partea luminoasă a lumii. Nu opulenţa, nu răsfăţul, nu risipa marchează spiritul acestei sărbători, ci grija. Grija naturală faţă de ceea ce avem, de aproapele nostru, de curăţenia obrazului, de frumuseţea lumii pe care o lăsăm după noi", a subliniat liderul de la Chişinău, scrie stiripesurse.ro.

Totodată, ea a menţionat că, atunci când se vorbeşte despre spiritul creştin, se are în vedere exact ceea ce au făcut oamenii din Republica Moldova pentru refugiaţii din ţara vecină.

„Aţi deschis, fără să aşteptaţi recompensă şi mărire, uşile caselor voastre şi aţi împărţit bucata de pâine cu vecinii noştri ucraineni, aflaţi în mare cumpănă. Aţi fost şi sunteţi demni, inimoşi şi săritori la nevoie. Sunt mândră şi recunoscătoare vouă. O lume întreagă a văzut cât sunteţi de mărinimoşi. Vă doresc sărbători frumoase, alături de cei dragi! Pace în suflet, pace în case, pace pe pământ! Crăciun fericit!", a conchis Maia Sandu.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Maia. Craciun frumos tie si intregii tari.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272