REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mall-urile constănțene și-au micșorat deja programul de funcționare

Mall-urile constănțene și-au micșorat deja programul de funcționare

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 5905

În contextul actual, reprezentanții City Park Mall se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții ce pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial își va ajusta programul de funcționare. Acesta va fi deschis în intervalul 12:00-20:00. De asemenea, hipermarketul, farmaciile și Serviciul public de impozite și taxe, precum și Evidența Populației își păstrează programul normal.

„Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. City Park Mall pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite în următoarea perioadă” transmit reprezentanții mall-ului City Park.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului. Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrului comercial. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar mall-ul este aerisit în mod natural periodic.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au venit si zilele noastre, avem vanzari destepte si afaceri banoase s a traim si noi mai bine!
0
0
Eu mi am ous la dispozitie hotelurile, machidoaca de Hdlep ajuta si ea cu ceva?
5
1
bariere la intrarea in oras ,nu pot intra doar salariatii verificati pe revisal restul sa stea la ei in batatura ,mall-urile inchise , poti sa-ti cumperi izmene si peste o luna sau din alte locuri mai putin aglomerate
3
0
Astia au redus programul ca sa creasca aglomeratia?Gindesc cu picioarele.Cum de a aprobat DSP? Sinteti rupti de realitate.
6
3
Romania re nevoie de shut down total pe 14 zile, nu program de lauze. starea de urgenta da posibilitatea asta. transportul public oprit deasemenea. asa a fost orasul wuhan din provincia hubei si se vad rezultatele: nici un caz nou in ultimele 2 zile.
10
0
Nu mai luati cu asalt magazinele de cartier , Mega Image , Carrefour! Evitati aglomeratia!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212