REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mama acuză: fiica ei locuieşte în aceeaşi casă cu un condamnat pentru viol şi un unchi care a abuzat-o sexual

Mama acuză: fiica ei locuieşte în aceeaşi casă cu un condamnat pentru viol şi un unchi care a abuzat-o sexual

Replica API 1 iulie 2019 | 00:00 391

Scandal într-o familie de romi din Constanţa

Scandal într-o familie de romi din Constanţa

Scandal într-o familie de romi din Constanţa: o copilă de doar 12 ani locuieşte în aceeaşi casă cu un condamnat pentru viol şi un unchi care a abuzat-o sexual în trecut. Mama fetei se chinuie să scoată copilul dintr-un mediu deloc sigur mediu, însă nu a reuşit să-şi ia copila de bună voie, aşa că a cerut sprijinul magistraţilor. Prima instanţă a dispus ca minora să revină la domiciului mama, dar tatăl refuză să o lase să plece!

I.M. a decis să se despartă de soţ în luna mai, când l-a şi înştiinţat pe bărbat, moment în care acesta a decis s-o ia pe fiica de 12 ani pentru a locui împreună cu el, bunicii şi unchii, ademenind-o, spune mama, cu diverse beneficii materiale pe care aceasta nu i le poate oferi. Bărbatul, în urma certurilor dese, plecase de câteva luni de acasă. Femeia spune că, în afară de faptul că nu se ocupă nimeni de ea, copila a abandonat şcoala, cu voia tatălui. Mama se teme pentru siguranţa fiicei, în contextul în care în același imobil situat pe strada Lahovari, cu trei camera mai locuiesc, în afară de bunica paternă, și cei doi unchi ai fetei, unul a fost condamnat pentru infracțiuni de furt și de viol, iar celălalt este bolnav, fiind încadrat în grad de handicap, cu un comportament deviant și violent, exercitând acte de violență chiar și față de mama sa . În zadar s-a chinuit femeia să-şi ia fiica din acel mediu. Nu a reuşit, mai ales că minora refuză să plece aşa că a cerut spijinul magistraţilor, solicitând, prin ordonanţă preşedinţială ca magistraţii să dispună întoarcerea copilului acasă.

Abuzată de unchiul bolnav mintal?!

La domiciliul tatălui nu este în siguranță, a spus I.M. magistraţilor, în primul rând având în vedere mediul în care locuiește. Aceasta susţine că are cunoștință chiar de la fiica ei minoră de faptul că unul dintre unchi, cel bolnav, în trecut a agresat-o sexual, atingându-i părțile intime. Mama a mai spus că minora să prefere mediul în care locuiește la acest moment, având în vedere că stă foarte mult timp nesupravegheată, că nu este obligată să meargă la şcoală şi că este lăsată să facă ce vrea, cu toate că este un risc neconștientizat de un copil în vârstă de 12 ani, fiind în proximitatea unui condamnat pentru infracțiuni grave și a unei persoane cu dizabilități mentale. De precizat faptul că cei doi mai au împreună trei fete, una care locuieşte cu mama, iar alte două, de 16, respectiv 18 ani, „măritate” şi plecate de acasă, la partenerii lor.

Pe 25 iunie, Judecătoria Constanţa a dispus ca minora să revină la domiciliului mamei, însă decizia nu este definitivă, fiind atacată.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate sa se duca toate natiunile de unde au venit nu toti cum spui tu dar machidoni si unguri sa plece din Romania pentru ca mache spun ca dobrogea este a lor iar unguri spun acelsa lucru despre transilvania.
0
0
astia nu mai au stabor?
1
0
Machidonii , tiganii ,turci si tatari eliminati , o sa fim o Tara civilizata .
4
4
Ati incurcat dracu toate picioarele,,,nu mai stiti care e mama ,,care e sora ,care e nevasta,,da-ca toate sunt negre . ciori.
5
0
Unii n-au nici o vina ca s-au nascut in aceasta comunitate. II dorim sa reuseasca daca intentiile sunt bune,
5
0
Mai bine va mutati toti intr-un cazan pentru sapun
6
0
Vai ce mila ne este de bietele ciori, ca bine zice asta din primul comentariu, benzina si bricheta. Haha
6
0
Ce naiba cautati la judecatorie...?!? Pe bulibasa nu-l contactati sa faca dreptate , sau s-a stabilit in UK... ?!?
7
0
benzina si o bricheta........
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212