REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital. Este suspectă de accident vascular cerebral

Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital. Este suspectă de accident vascular cerebral

Replica API 12 noiembrie 2021 | 00:00 626

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a fost dusă de o ambulanță de urgență la spital, luni, 9 noiembrie. În vârstă de 70 de ani, femeia este suspectă de accident vascular cerebral (AVC).

Mihai și Camelia Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a bănuit că ceva este în neregulă atunci când mama lui nu a mai răspuns, luni seară, la telefon. Mihai s-a îngrijorat și s-a dus acasă la aceasta. A găsit-o pe femeie într-o cameră, incapabilă să vorbească. Actrița a fost dusă de urgență la spital, iar în prezent se află pe tratament pentru accident vascular cerebral, scrie click.ro.

Camelia Mitoșeru a fost luată cu ambulanța de acasă, în cursul zilei de luni. Din primele informații, actrița s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la spital și urmează să fie supusă unor controale amănunțite. Pentru moment, este suspectă de accident vascular cerebral (AVC), informează Cancan.ro.

Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier recent

Anul acesta, în februarie, mama lui Mihai Mitoșeru a fost diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul creierului), motiv pentru care a fost operată de urgență pe creier. Aceasta a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare ulterior pentru refacere.

După operație, i s-a dat un regim alimentar foarte strict, iar pastilele pe care le ia la recomandarea medicilor sunt extrem de puternice. Camelia Mitoșeru a aflat că are probleme de sănătate dintr-o întâmplare.

„Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap (..) Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap”, a explicat mama lui Mihai Mitoșeru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare stire o fraiera mama ce papagal!
0
0
Mare stire mare! Nu ne intereseaza. Cine sunt astia, de ce trebuie sa-si expuna viata privata prin presa si tv ?! Din asta traiesc ??
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212