REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Manara Beach spulberă mitul: prețuri decente pe plaja de lux din Năvodari. Video

Manara Beach spulberă mitul: prețuri decente pe plaja de lux din Năvodari. Video

Replica API 6 august 2022 | 22:23 5182

Relaxare pe plajă, în fața unui cocktail savuros, asezonat, de ce nu, cu un prânz delicios sau cu o cină cu specific pescăresc, dar și un bonfire într-un cadru de vis… toate le puteți găsi doar la Manara Beach, o locație unică pe litoralul românesc, situată în capătul falezei din Năvodari. După câteva ore petrecute aici, aveți asigurată doza de energie, confort și bună dispoziție.

Manara Beach îndeplinește toate condițiile de care au nevoie turiștii și constănțenii atunci când vin la plajă: confort maxim, liniște, muzică bună, paturi pe post de șezlonguri, mese și scaune în buza mării, pentru cei cre doresc să se delecteze cu preparate pescărești fără să se deplasaze la restaurant și, cel mai important, prețuri mai mult decât accesibile.

Manara Beach se află pentru al doilea an consecutiv pe plaja din Năvodari, iar designul te trimite cu gândul în Turcia, datorită arhitecturii în stil oriental. A pornit de la zero și a ajuns, astăzi, să fie unul dintre cele mai luxoase plaje de pe litoralul românesc. stilul oriental abundă în utilizarea textilelor: covoare pe nisip, cu perne, unde vă puteți relaxa fumând o narghilea sau savurând un cocktail.

Zona aceasta este în plină dezvoltare, este o zonă foarte liniștită, unde familiile pot veni cu copiii să se distreze, avem multe activități pe care le desfășurăm și multe evenimente, mai ales pe timpul serii, când sunt organizate petreceri, cu artiști cunoscuți”, ne-a declarat Sara Saed, manager marketing la Manara beach.

Plaja amenajata în stil oriental

Plaja este unică nu numai prin stilul oriental, ci și prin facilitățile pe care reprezentanții Manara each le oferă clienților: cina, prâzul sau chiar brunch servit în buza mării. ”Plaja e amenajată într-un stil oriental, oamenii pot sta pe pernute, la masă, pot fuma o naghirlea sau pot consuma un cocktail… De asemenea, putem lua cina la malul mării, suntem singura locație de pe litoral care oferă acest serviciu”, a mai spus Sara Saed.

Prețurile sunt accesibile oricui, începând de la șezlonguri sau mai bine spus de la paturi, care sunt pentru două persoane, iar închirierea unui pat este 60 de lei în cursul săptămânii, adică 30 de lei de persoană, și 80 de lei în weekend.

Un nes frappe, de exemplu, sau o limonadă costă 15 lei, iar un prânz cu preparate din pește, și nu numai, începe de la 30 de lei și poate ajunge până la 100 de lei.

Iar, dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă invităm să faceți rezervare pe paginile de facebook și instagram ale Manara Beach și vă veți convinge!

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614