REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MÂNCAŢI GOGOŞI CARE SE VÂND PE PLAJĂ? VIDEO: IATĂ ÎN CE MIZERIE CRUNTĂ LE PREPARĂ ŢIGANII DIN EFORIE!

MÂNCAŢI GOGOŞI CARE SE VÂND PE PLAJĂ? VIDEO: IATĂ ÎN CE MIZERIE CRUNTĂ LE PREPARĂ ŢIGANII DIN EFORIE!

Replica API 11 iulie 2018 | 00:00 2007

Şeful CJCP s-a dus peste ei, să vadă unde au bucătăria comercianţii neautorizaţi

Şeful CJCP s-a dus peste ei, să vadă unde au bucătăria comercianţii neautorizaţi

Plajele litoralului românesc continuă să fie raiul vânzătorilor ambulanţi de gogoşi, porumb fiert sau te-miri-ce. Poliţia locală vine, îi prinde pe comercianţi, le confiscă marfa, îi amendează, dar activitatea se reia ca şi cum nu s-a petrecut nimic.

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a avut însă o idee inedită în momentul în care a surprins un astfel de comerciant ambulant! I-a cerut să se legitimeze. Individul a refuzat, solicitând să vină Poliţia, înţelegând că OPC nu îi poate face nimic. A sperat probabil că va fi lăsat în plata Domnului sau că va reuşi să fugă şi... asta e, de vreme ce nu este un comerciant autorizat pe care să îl poţi identifica.

A intervenit însă Poliţia, iar ulterior Horia Constantinescu a mers mai departe: a întrebat în stânga şi în dreapta unde se „fabrică” gogoşile, iar până la urmă a aflat. Evident, gogoşile se prepară în condiţii insalubre, într-o bucătărie de vară a unei case de romi din Eforie Nord. Supriza a fost de proporţii pentru „bucătarii” de ocazie când s-au trezit cu Horia Constantinescu peste ei. A fost solicitată şi Poliţia, care a demarat cercetările.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganu zis dutu otto din techirghiol asta trebuie executat pe loc la ce otravuri a vandut pe plaje acum are niste jegurj de masini cu puradeii lui sta si face diverse furtisaguri vinde namoo cu boracioaica lui de nevasta proasta fisa e lanprodus aia mare urmeaza jegoasa neagra zisa fisa aia mic, e neagra ca dracu jegoasa, deaia! Cine le a dat pamant in centru langa primarie? Demolatii mai repede de acolo ca PUT A CACAT SI JEG imput tot orasu strica priveliste
0
0
Este de vina
2
0
D-nul Horia, veniti si la Techirghiol! Verificati-l pe Otto!
1
1
nu cumpar nimic de la romulani dar ma intreb cat de buni si de sanatosi sunt gogosile inghetate cumparate de peste tot,inclusiv gogoseriile mici cumpara si vand buline congelate
3
1
vindea un garoi cu 3 lei,o femeie a luat 3 pentru copi,a trecut pe linga mine de 2 ori la juma ora si dintr un sir nu mai avea nici unul
2
2
Vara asta sunt editie limitata si oferta in acelasi timp - cu crema de mehlem la acelasi pret. Pofta mare.
2
1
asa este totul este adevarat...vinovati sunt cei ce cumpara...nu va obliga dnii.tzigani sa cumparati...voi umblati ca bezmeticii dupa tigani sa va dea...in cap....la CERNAVODA, toti care servesc la domiciliul clientuli,sunt de origine....toti au aceasi culoare...daca ceri la telefon pizza,apare la usa ta,unul mai urat decat dracul,nebarbierit din epoca preistorica,cu pantalonii carpiti in kur,nespalat, nesimtit...mai angajatorilor de pe la restaurante ???chiar nu vedeti ce-ati angajat???toti o apa si-un pamant...jalnic,,,,
12
1
Adica niste smecheri stiu ca vor avea clienti,ca sunt destui haplea bolovani lacomi si se poate profita de asta. Foarte bine ! Sa dea cufureala in toti hamesitii fara creier,doar experientele personale fiind calea lor. Spune-le ca nu e bine sa cumpere cacaturi de la oricine si te vor lua la rost. Mai bine sa se cace pe ei si sa vada singuri cum e sa fii prost.
7
1
De ce nu mergi si in mamaia, este fix la fel chiar daca nu arata nimeni lucrul asta....porumb cat vrei...gogosi...gratare pe plaja la parapet....si betoniere cate vrei in plin sezon.....sau asta insemna litoralul pentru toti?
13
2
GEAX. Ce analfabet esti. N-ar fi rau sa te reinscrii la clasa -I-.
10
4
Fara clienti nu ar supravietui gogosarii
6
1
Acum cativa ani am vazut si eu cu ochii mei asa ceva tot in eforie nord iar seara venea politia la tigani si isi luau obisuita spaga!!
6
1
Ce-ai tras?Vreau si eu!
8
2
Am sunat la opc constanta ptr a reclama mizeria in care se vind produse alimentare, in asa-zisul tirg din Mangalia, spunindu-le locatia cum se ajunge. Vroia str si nr ????? Trebuie vazut ce wc folosesc si unde se spala apoi pe miini...
6
1
daca facem noi cetatenii de rand...astia de platim taxele pe la stat...reclamatii la OPC cum ca trenurile de calatori sant neconforme , autobuzele, scolile, si multe institutii ale statului, alea la fel se inchid pana la remedierea deficientelor???
3
2
Mie ami place de sklava aia kre filmeaza km se baga an seama k vai sefu nu pt sa mrg asa rpd km al umfla pe boss kre k a si ampilafito antre 2 drumuri knd alerga dpa tsigani kre k oprea masina si trf aia al ruzulva
3
11
Tiganii si evreii sunt triburi venite din India. In India se practica comertul ambulant de strada. Am fost acolo in concediu, am mancat streetfood si am stat pe wc continuu o saptamana. Perfuziile au fost scaparea. Mancati si voi de la indieni.
8
0
Tot se discuta de tzigani, de gogosi si porumb fiert. Dar Horica e tot tzigan, nascut si crescut in cart. Ferentari. Si tziganul cand ajunge imparat o omoara si pe maica-sa.
7
2
din toate comentariile care le-am citit pana acum pot da dreptate aceluia care a zis ca tiganii in cazul asta muncesc, si nu fura, si daca o sa faca totul curat noi nu trebuie sa facem discriminari si sa nu cumparam de la ei
2
8
eu nu o sa mai cumpar niciodata de la ei, indiferent ce vand
8
1
Valeuuu , ce jeep are Horica! Oare de unde a avut el bani? Aaaa? Si apropo, lui nu-i trebuia cumva mandat de perchezitie sa intre in curte la indieni? Sfat: nu cumparati de la comerciantii ambulanti, fie tiganii, romanii sau alte natii ! Punct.
10
4
Am vazut ca-s destui prosti care cumpara de la tigani.... selectia naturala.
15
2
Da...porumb fiert la tiganii de la internat si mere caramelizate de la tiganii de la containere...astia nu au nevoie de autorizatie,de plata gunoi,de avize...fac banu fara frica pe spinarea prostilor! Pentru munca cinstita au o mare reticenta si se cred abuzati de autoritati!
14
1
Decat sa cumperi de la tigani mai bine mananci de pe jos....
23
0
ma prostilor,,,cine va pune sa cumparati gogosi de la tigani,,,
18
0
Nu sunt tigani. Sunt cetateni romani de etnie roma. Adio Romania. Bun venit RROMania patria tiganilor.
13
7
cine a vazut fight club stie cum se pisa bradpit in oala de ciorba la nunta bogatasilor, la restaurant de 5 stele, deghizat in bucatar. facem si eu bisnita, prin 2000. cumparat de la histria, de pe varianta, cornuri magic, de 2500 lei si le vindeam pe plaja, in mamaia cu 5000 lei. deci... profit suta la suta. doar ca, le luam ambalate, si le vindeam tot ambalate. cum le gumparam, asa le vindeam numai ca... la supra pret. asta-i bisnita, astia sunt cocalari amatori, rupti in cur, care incalca si normele europene in ce priveste manipulare, vanzarea, productia marfurilor si pe langa ca se joaca c
5
2
Te lupti cu morile de vant ,in toate statiunile gasesti ilegalitati in domeniul comertului ambulant s-au chiar fix.Autoritatile PRIMARIA si DSV-ul se c-am intrec intre ei cu autorizarile.
5
1
Moarte ciumei rosii
19
1
da prietene da la pasapoarte nu e nevoie sa te asezi sau sa le manaci scaunele la aia! talpile de la slapii tai sunt de 10.000 de x mai curati ca prombul si gososile tiganilor astora.cum sa consume astia curent sau butelie! cand nu stie cum sa te fure mai tare! astia ori le fura ori iti fierbe ala in propriul pisat si aduna coca de pe jos ce ramane pe la tarabe sa faca 3 gogosi! dobitoc sa fi ca om sa mananci de la asa personaje,poate doar sa fi in sahara nemancat de 5 zile si trebuie sa supravietuieti,altfel nu imi pot explica.
14
1
e oricum mai curat decat la primarie la pasapoarte ! Futu-va-n gura de hoti !!!
10
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614