REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Manelistul care a intrat pe plajă, să-şi filmeze videoclipul unei melodii, AMENDAT de Poliţie!

Manelistul care a intrat pe plajă, să-şi filmeze videoclipul unei melodii, AMENDAT de Poliţie!

Replica API 1 iunie 2018 | 00:05 284

Mai mulți tineri s-au filmat după ce au intrat cu autoturismul personal pe plaja de la Modern, pentru o ședință foto-video. Problema este că aceștia au încălcat legea în vigoare, care interzice autoturismele pe plajă - mai precis, şoferul a încălcat legea.

Protagonistul filmării pe plajă a contactat, ieri, cotidianul "Replica", pentru a preciza că a avut aprobare, "de la paznicul plajei" şi că nu ştia că a încălcat legea. Ba mai mult, acesta s-a arătat deranjat de apariţia în presă, ameninţând cu instanţa pentru că i-ar fi fost distrusă imaginea în care a investit "100.000 de euro", după cum a susţinut tânărul.

Iată că oamenii legii s-au autosesizat şi l-au amendat pe şoferul maşinii.

Oficial, de la Poliţie:

Conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, a fost identificat de către polițiștii Biroului Rutier, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

C.C., A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/tupeu-a-intrat-cu-masina-pe-plaja-sa-filmeze-videoclipul-unei-manele-video-357120/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca are bani, plaja e a lui. Daca nu ai bani, vezi plaja la TV. 30 de secunde de videoclip costa 10.000 lei. Nah, nu mai face videoclip de 3 minute, acum face de 2 minute si jumatate. Militianul fuse invidios pe viata aluia.
0
2
Este Gili baiatul lui Raj, pe fb il gasiti Gilbert Geambasu. Niste ciori oridinare, cam mor de foame dar isi cumpara masini scumpe. Locuiesc pe langa Sabroso. La filmarea video-ului mai era si un manelist Piti sau ceva de genul asta. Au o singura masina si merg pe rand cu ea, cand tasu cand el.
1
0
subscriu concluziei tale insa pana la dumnezeu.. exista justitia pamanteasca. pe principiul american "in god we trust", s-ar putea sa descoperim ca exista si mos craciun, cocotat pe coarnele lui rudoulf, undeva prin laponia sau j..aponia insa dreptatea pamanteasca se face de catre justitie, in sala dew judecata, la penal sau la civil. la penal sunt cam dezamagit insa la civil, se cam ard toti... sa zica aia care sunt parati in procesele cu ... daca nu e adevarat
2
1
Toti suntem romani fratilor nu avem avem dreptul sa judecam hai sa ne vedem mai intai defectele noastre si dupa pe ale celorlalti din jur toti suntem oameni cu un singur Dumnezeu doar el ne poate judeca
1
3
tot tiganul vrea sa fie imparat,tiganul din tiganie vrea sa-si faca farfurie..
9
0
Ce pretentii sa ai ..Rommania
10
0
Sa mancati p... la tigani ce aveti cu ei vau fffu... si nu vau platit idiotilor rasistilor uuuuuuuuu idiotilor
3
16
Un cioroi rupt in cur!
15
1
Pai nu au facut Prowc si antenele vedete din tigani? Nu va uitati de atatia ani la aceste dejectii de tv care au promovat doar incultura, prostul gust, nonvalorile, curvia?Nu vedeti ca v-au transformat in pelicani si maimute si inghititi si imitati tot ce vedeti la nenorocitii astia?Patronii lor sunt in puscarie pt evaziune,spalare bani,etc.Dar voi tot ii urmariti. Stupid people.De asta suntem in acest hal.
12
1
e sanctiune principala,ar trebui si confiscarea magaoaiei de cocalar ca sanctiune complementara...
14
0
Fara nuar,fara numar! Ce aveti cu subcultura? Si cei mai prost dotati mental au dreptulla viata! Prostii sunt si ei parte a poporului votant!
14
0
pai mai desteptule,cine plm are sotie luata de pe bancile scolii,va casatoriti de copii. o mai faceti si in vazul lumii..halal.vezi copile de etnie pe strada cu burta la cercei.iar de hoti ce sa mai zic,ciorditi tot de la gaini pana la tot ce pica.La munca stimabile..lasa romanii.tot respectul ptr toti romii care muncesc si sunt cinstiti.concluzie,voi ati branduit pedofilia intr un mod oficial,nunti in strada etc..
17
0
Despre cine este vorba? Cum se numeste ?
5
2
Hahahaha cioara imputita!!
17
1
Sunteti niste rasuri de oameni rasistilor care va ..... copii ,ca romani nu sunt hoti si pedofili .ati auzit voi de tigani pedofili nu doar romani spurcati .
4
25
IMPUSCATI TIGANII, ACESTE DEJECTII ALE SOCIETATII SUNT CA O PLAGA CARE SE EXTINDE... HOTI, CERSETORI SI PESTII PROPRIILOR NEVESTE SI COPII!
35
2
Va plati garoiul mai mult de o gramada.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272