REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mânuţă, un INTERLOP căutat pentru mai multe infracţiuni, îşi făcea ‘veacul’ la Constanţa

Mânuţă, un INTERLOP căutat pentru mai multe infracţiuni, îşi făcea ‘veacul’ la Constanţa

Replica API 6 iunie 2018 | 00:00 13381

Poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea a 5 infracțiuni de șantaj, furt calificat, trafic de migranți, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare în scop fraudulos, fapte comise în Italia, fiind vorba despre Ion Dorin Mihailovici, zis Mânuță, din Râmnicu Vâlcea. El s-a ales cu mai multe dosare penale și în România, fiind condamnat recent pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai exat, la data de 4 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța l-au preluat de la polițiștii Secției 1 Poliție pe bărbatul, de 44 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, fiind vorba despre Ion Dorin Mihailovici. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea a 5 infracțiuni de șantaj, furt calificat, trafic de migranți, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare în scop fraudulos, fapte comise în Italia. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Precizăm că individul este cunoscut și în Râmnicu Vâlcea cu antecedente penale, el fiind numit interlop. ”În ultimul timp, se pare, se contureazăapariția unei noi grupări infracționale, comasatăîn jurul lui Ion Dorin Mihailovici - zis Mânuță, care caută pricinătuturor care nu i se supun necondiționat. Din declarațiile obținute de la mai mulți tineri vâlceni, acesta dă semne că se preocupăasiduu în a cere taxăde protecție unor afaceriști vâlceni, folosindu-se de prezența și acțiunile unui ucrainian numit Grigori Valera. În luna mai a acestui an, ucrainianul i-a pretins o mare sumăde bani - cu titlu de amendă - unui patron de firmăde turism, declanșând chiar un atac înarmat asupra acestuia și a apărătorilor lui”, potrivit voceavalcii.ro. Spre exemplu, pe 21.03.2017, a fost condamnat definitiv, la Curtea de Apel Pitești, la închisoare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, alături de Stoica Constantin Marius, Sărsan Toma Dacian, Mihailovici Ion Dorin și Călin Ion.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista unul Manuta si in Vama port C-ta, alias Eugen, ca isi baga labutza cu tupeu in cambuza navelor si dijmuieste comandantii.
2
2
cine plua mea e labutza asta?
4
7
Am si eu un Manutza in bloc, insa porecla ii vine din cu totul alte motive.
2
2
S a spalat pe mana...ca are doar o palma
4
2
Pe Mustafa rafale sifonu din cta
1
4
pe mosu ala infect cand il luati care vinde droguri da bani cu camata si sa spalat pe maini cand la taiat p un baiat cu cutitu la gat in LUV ,ia zii tu nea manuta cum a fost?
22
0
Pe ruxanda din medgidia cand il bagati la zdup!????
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218