REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Marcel Boloș

Marcel Boloș

Virgil STOIAN 20 septembrie 2023 | 00:00 482

Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș, recunoaște că a amenințat cu demisia în ultima ședință a conducerii PNL. Acesta avertizează că România va ajunge la mâna FMI dacă nu adoptă reformele fiscale și celelalte măsuri menite să țină sub control deficitul bugetar. Cum adică vom ajunge? NU suntem deja? Deci, Marcel Boloș își ia jucăriile și pleacă din Guvern? Păi și cine îl oprește?

Marcel Bolos

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
3
2
Cand habotnicia religioasa inlocuieste competentele, noi platim cu varf si indesat. Sa aleaga: ori mersul la biserica ori finantele.
3
0
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
7
4
nu fac nimic si cand se supara pleaca . tovule esti ministru de finante , nu gradinar , daca nu te pricepi de ce ai acceptat functia ? ce daca iti cere partidul ? refuzi decat sa faci prostii . succesuri
7
1
si carare batuta
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272