REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

A.F. 24 noiembrie 2023 | 00:00 385

Premierul Marcel Ciolacu a transmis că prin educarea tinerelor generații despre ceea ce a însemnat regimul comunist ne asigurăm că toate aceste atrocități nu vor mai fi posibile vreodată. Poate îi învață domnul ministru și despre atrocitățile de după Revoluție când aproape un sfert din România a plecat la muncă în afară și cei rămași în țară se chinuie să supraviețuiască din salarii și pensii mizere. Dar cu bursa Ligia Deca, dată celor cu nota 2, ne îndoim că tinerele generații ar mai fi motivate să învețe ceva...

Marcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii chiar credeau ca asasinarea lui Ceausescu si a nevestei sale,este suficient sa evenimentul sa capete greutatea si structura a ce inseamna o revolutie. Romania prospera iaca asa,cu restul securistilor si derbedeilor politruci,numai sa schimbam niste denumiri de institutii,sa spunem ca acu' e democratie,sa lasam populimea sa trancane ce vrea dar sa nu-i ia nimeni in seama,ca libertate a cuvantului in vant. Niste nevinovati au fost impuscati tocmai sa se dea impresia de revolutie,sa fie filmul crezut. De atunci,mult s-a mai distrus. Da,ne asteptam la o evolutie,nu la praduirea tarii.Vise.
5
1
daca as insira atrocitatile facute de maffia instalata in tara dupa mascarada din '89, comentariul meu s-ar intinde pe sute de kilometri. genocidd si suicidd a comis statul asta esuat, pentru ca nu am avut patrioti la conducerea tarii, ci doar hotzi tradatori si vanzatori de tara
4
1
a fost rau in comunism dar acum e dezastru. ciolaCUR malacule raspopit cu pr pubiann in gura, si tu ai furat de la comunisti de te-ai imbogatit, si ai tupeul sa condamni comunismul?
7
1
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108