REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

A.F. 30 ianuarie 2024 | 00:00 736

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu trăiește cu 100 de lei pe săptămână, făcând referire la coșul de cumpărături pe care îl făcuse în toamna anului trecut, ci a arătat ce poate cumpăra de 100 de lei. Mulțumim domnule premier, dacă nu ne spuneați dvs, chiar nu știam ce poți lua cu 100 de lei. Apropo, între timp se pot cumpăra și mai puține lucruri de suma asta... 

Marcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce l mai mare e x cro c care la avut r*m incepand de la anul 1 era noasta,un ana l f a be t care si a dat bacu l la 40 an i ,cum de nu ia fost rusine de cei de 18 ani care erau in clasa,nu stie sa lege vorbele,totul pe hartie scris de consilieri,nu stie o boaba de engleza,dadea din cap la intalniri cu politicienii straini,vad ca in sondaje la presendentie e pe locul 1,ne meritam soarta,cei tineri pana in 40 ani plecati definitiv,nu va mai uitati in urma,tara esuata,mergeti in Irlanda doar cu buletinul,stai cat vrei,e bine cunosti o meserie,350 lei avionul dus, in 3,5 ore la Dublin,am fost in vizita,cel mai mic salar 2100 euro,daca ai unde sa stai la un prieten neam e minunat
3
0
,,zdrobiti oranduirea cea crunta si nedreapta ,ce lumea o imparte in mizeri si bogati ,faceti can asta tara sa fie parte dreapta si sa traim ca frati,, a scris aproximativ poietul acum o suta si ceva de ani ! si de atunci ,acum si in viitorul sutei de ani nu o sa traim sa simtim asta!
3
0
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
5
0
politica azi e bratara de aur, sti nu sti, cunosti nu cunosti , ai sau nu educatie, scoala ,bun simt, daca macani te specializezi in minciuni,promisiuni si esti cu ochii si mana intinsa dupa salariu mare si munca la ...stat!
2
0
Un golan ajuns premier ! In curand omul de la porci va ajunge ministru ! Romania letargica merge spre terapie intensiva! Bravoo porcusorilor!
7
1
asta e...cand esti PREMIERUL ROMANIEI, PRIMESTI DE TOATE....va rog dle..CIOLACU,sa-mi dati mie sticlele goale,dupa ce consumati apa minerala...la ce-mi folosesc??? pun vinul din butoi in aceste sticle....se pastreaza bine...multumesc dle. CIOLACU...
6
0
romanasii muncitori beau apa cu clor, nitriti si nitrati, cu reziduri din bidoane de plastic in care a zacut apa luni de zile ,ei au in fata apa naturala in sticle de sticla si mancaruri bio la bufetul cu pret redus! poat traii cu o suta de lei cosul de targueli bine ,ei pot traii cu treizeci de mii!
8
0
Scimbam Tara, cu astia de la noi nu amev nicio sansa sa gasim oameni Politici de angergura, care sa pune interesul Tarii si al oamenilor inaintea buzunarylui propriu,pusculita partidului... Ati auzit vreun Ciolac, Tudose, Chitu,Ciuca or Iohanis vorbind de unirea cu Moldova, care trebuie sa fie un proiect de Tara?? Pentru ca tot am serbat pe 24.01 Mica Unire !!! Despre faptul ca nu-i normal ca si Tara sa amanetezi viitorul copiilor nostrii pentru a da pensii speciale si salarii nemeritate bugetarilor !!!! Favem totul pe genunchi, fara viziune, fara buna credinta, numai ca iasa spaga,avantaje electorale , personale ,etc! Fripuristi, fara coaieee fara viziune, fara pregatire si experienta.... asta este clasa noastra Apolitica !!
12
1
cum facem cum ne invartim si gasim la conducere, in guvern si peste tot numai oameni capabili, inteligenti si devotati tarii! ne pregatim inca de pe acum sa i alegem pe altii si mai si, asta i romanul, apoi plangem pe la porile UE, le dam ce nea mai ramas in tara ,cumparam ce altii refuza si mancam resturile lor !
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272