REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

A.F. 8 aprilie 2024 | 00:00 328

Marcel Ciolacu

„Facem politică pentru România, pentru români şi facem politică în primul şi în primul rând pentru că Dumnezeu ne-a ales să facem acest lucru.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui să fim foarte îngrijorați că un astfel de individ neșcolarizat a ajuns să guverneze țara. Mircea Geoană, președinte!
0
0
Înainte de toate voi nu faceți politica pentru ca nu știți ce presupune și apoi voi faceți totul pentru voi, o haita de hoți de sus și pana jos, niște borfași de cea mai joasa speță, aveți grija numai de drogații speciali, asa ziși magistrati, cei ce calcă, la propriu, pe cadavre. Aștept ziua în care acești drogați vor răspunde penal în fata legii, ca orice om de rând. Pana ce Constituția nu se va revizuii din coperta în coperta, tara nu va avea nici un viitor în fata acestor drogați ce se droghează cot la cot cu Pascu, aceel bastard ce va fi scos de drogații lui baza curata, morții fiind vinovați. Și te întrebi nu merita sa te duci peste ei furci topoare?
2
0
Numai p****i a ales Dumnezeu., Ciuca fost premier spune ca Romania nu produce motorina.La o tona de petrol national , trebuie sa importam 3 virgula ceva tone de petrol sau produse petrliere pentru ca stim foarte bine motorina nu se produce la noi in tara. Asta a spus popotarul care a dormit ani de zile in cizmele statului.Eu sunt de dreapta ,parintii mei au fost tot de dreapta, cum a aju8ns acest individ seful liberalilor? Dupa mine un singur politician poate sa fie premier,ministru de externe si presedintele tarii, CRISTIAN DIACONESCU, Nu-l propune nimeni pentru ca este prea destept,
5
1
asta i blestemul neamului, e ambitia si ...regretul de pe urma al poporului nostru sa avem conducatori care ni alegem cu surle si trambiti apoi plangem la re plica sau la colt de strada ! certuri si golanii in sedintele din parlament, senat si guvern, denigrari in presa si televiziuni, nencredere in uniunea europeana , cheltueli pe inarmare, taxe si dobanzi enorme la datoria tarii , forta de munca si desfacerea produselor impropri tarile vestice si nu numai !Asa am ajuns in ...europa ! si mergem tot inainte!
7
1
Daca Dumnezeu te-a ales pe tine mai analfabet functional ,care ai luat bacul la 35 de ani si ai facut o facultate de k***t,care nu vorbesti nicio limba straina, care ai o cultura generala demna de un tzigan d eBuzau, inseamana ca nu a avut o baza de selectie !!! Erati 3 p****i pe o insula , Tu, Ciuca si betivul ala de Braila,Tudose ala care a fost PM si care tine banii la ciorap....! Macar daca il alegea pe Grindeanu ministrul transporturilor, alegea ceva, asa a ales un p***t,un incult,un populist ieftin care va duce Tara asta in sapa de lemn !!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272