REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Marcel Ciolacu, ales PREŞEDINTE al Camerei Deputaţilor

Marcel Ciolacu, ales PREŞEDINTE al Camerei Deputaţilor

Replica API 30 mai 2019 | 01:13 435

PSD păstrează Camera!

PSD păstrează Camera!

Camera Deputaţilor şi-a ales miercuri preşedintele. La începerea votului, Olguţa Vasilescu i-a strigat pe rând, pe deputaţi, pentru a-şi exercita votul. Au existat şi conflicte, un deputat a încercat să filmeze votul. "Rog un chestor să vină să oprească filmarea", a spus ea.

Cele mai multe şanse le-a avut încă de la început Marcel Ciolacu, susţinut de PSD, timp în care opoziţia a susţinut-o pe Raluca Turcan, huiduită în timpul discursului.

După numărarea voturilor, s-a decis: Marcel Ciolacu îl înlocuieşte pe Liviu Dragnea la Camera Deputaţilor.

Din totatul de 328 deputaţi, au fost prezenţi 303. Tota tâtea voturi exprimate, au fosta nulate 11, valabile 292.

Marcel Ciolacu a avut 172 voturi pentru şi 120 împotrivă.

Raluca Turcan a avut 100 pentru, 192 împotrivă.

PSD au obţinut, astfel, o victorie, după două lovituri grele, scorul ruşinos de la alegerilor europarlamentare şi condamnarea lui Liviu Dragnea. Asta înseamnă că formaţiunea politică încă are majoritate în Camera Deputaţilor.

"Eu, în politică, n-am avut duşmani, am avut adversari politici, şi o să am în continuare adversari", a spus Ciolacu, în faţa colegilor săi.

În calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilro, Ciolacu a spus că a avut o primă întâlnire cu Olguţa Vasilescu. Urmează să se întâlnească cu Viorica Dăncilă, în cadrul unei şedinţe de lucru.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gata . de maine iar lege de eliberare a iubitului conducator ............ ce treaba au europarlamentarele cu alegerile normale ? au fost alesi 32 de premianti care vor pleca in vacanta platita cu 7000 euro pe luna . acasa va fi aceeasi aiureala si cu barna la antena 3 zilnic probabil . pontea , un scamator total
1
2
Cam atat a insemnat marea schimbare de dupa europarlamentare. Veorica D. a spus clar ce a inteles psd din rezultatele votului romanilor de pe26 mai: LUPTA CU JUSTITIA NE-A OMORAT ! Ca sa ramanem la putere, trebuie sa tacem si sa facem asa cum vrem noi, ca parlamentari de la alte partide pe care putem sa-i cumparam sunt destui! Macar daca votul ar fi fost nesecret, ca sa vedem si noi care sunt curvele politice din Parlament.
1
2
Mai e unu care zice frecvent muie cu cacat oare tu ai copii acasa
1
2
Felicitari!Inca odata sa dovedit unitatea care exista in PSD...spre disperarea PNL-stilor si USR-stilor.Toti prosti raman....asa ca MUIE PNL! MUIE USR..SICTIR
10
8
Presedinte de Asociatie de proprietari sau de mame divortate!
6
10
Super. Un om de nota 10 care intotdeauna a pastrat o limita de bun simt
10
7
curvele, tot curve raman. Astia sunt in stare, ptr propria imbuibare sa-si ucida, la propriu , familia. Ponta esti cel mai mare jeg- despre unguri stiam ca sunt curve- dar ce ai facut tu astazi- ai calcat in picioare votul prin care ai ajuns in parlament- sa ce?, din a doua zi sa incepi sa-ti bati joc de oamenii ce au crezut in tine?, oricum , pe mine nu m-au convins nimeni de bunele tale intentii. Un lucru este cert- fiecare isi trage turta pe pielea lui- indiferent cu ce pret- banul conteaza. Uite ridicarea imunitatii mincinosului tariceanu, uite fostul sofer al detinutului ce vota cu ambel
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212