REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Marcel Ciolacu, premier:

Marcel Ciolacu, premier:

A.F. 15 noiembrie 2023 | 00:00 543

Marcel Ciolacu, premier:

„Marcel (Boloș, n.r.) a reușit până la urmă și s-a străduit să-mi ia fața și să devină un fel de păpușă voodoo, toată lumea în fiecare zi trebuia să-l înțepe. Eu nu am să-l înțep niciodată pe Marcel Boloș. Eu nu am să uit niciodată ce a făcut Marcel Boloș la Ministerul Fondurilor Europene. Știu ce l-a speriat pe Marcel Boloș ca și ministrul al Finanțelor. A văzut pericolul blocajului total al României, de a pierde peste 70 de miliarde de euro bani europeni.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
banii din fonduri europene sunt tot banii nostrii cotizati la u e ei intra iar in tara si ajung ...dirijati unde trebue, e un dus inors cu scop precis!
3
0
Ciorapu, Boloș și imensa majoritate a PSD au fost și vor fi mereu doar o haită de animale cretine care trăiesc doar ca să adulmece bani. La fel și PNL-ul ăsta pe stil nou, aceeași specie de predători de bani. Sfat pentru tinerii până în 40 ani: plecți ACUM afară ca să vă vă faceți un rost și să vă asigurați o bătrânețe cât de cât liniștită fiindcă r*mânia se duce de râpă în mai puțin de 10 ani. Îmi pare rău de părinții și bunicii voștri ce vor rămâne în urmă (mă număr printre ei) dar TREBUIE să plecați rapid.
3
0
de unde a gasit Bolos, sau Ciolacu bani sa creasca cu 23% salariile in finante? Si mai ales ,de ce? Daca ei sunt atat de incompetenti incat suntem in coada UE , nu sunt in stare sa aduca bani la buget! afara cu incompetentii, concurs pe posturi, sigur in mediul privat exista oameni competenti, dar nu au loc acum de pilele din minister.
2
0
Suntem martori la cum s-au pierdut fonduri europene inainte ca PNRR-ul vietii sa fie luat in discutie. Asadar,nimeni pe planeta asta nu ne poate convinge ca acste fonduri vor fi utilizate cum o fac alte tari,cum ar fi,sa zicem, Polonia. La noi,mare parte din fonduri se vor consuma pe hartoage,asa zise studii,adica vor fi papate de firme ale unor smecheri,nu se vor regasi in cresterea nivelului de trai in tara.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272