REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Marcel Ciolacu, premier:

Marcel Ciolacu, premier:

A.F. 9 aprilie 2024 | 00:00 320

Marcel Ciolacu, premier:

„Am intrat la guvernare după dezastrul făcut de Orban și Cîțu, cu decizii foarte proaste pentru România. Mie în locul lor mi-ar fi și rușine să merg pe stradă, la ce tâmpenii, la ce decizii greșite au luat cât au fost prim-miniștrii. A venit domnul Ciucă și a fost pompierul de serviciu timp de un an și jumătate. Uitați-vă, eu n-am mai văzut asta în România, că nu avem niciun scandal în Guvern. Ați văzut vreun scandal? Nu avem, pentru că lucrăm pentru români.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu sunt scandaluri ca v-ati inteles la hotii. Furati pe rupte da-v-as kkktul la lins de iinfractori !!!
3
0
ai pus punctul pe i. Trist,tare trist.
1
0
Romanii sunt asa de obositi si deznadajduiti,ca nu mai au vlaga nici sa zica ,,au''. Se moare in liniste si umilinta. Stiti cine iese in strada cum o fac cei din occident? Oamenii care spera sa fie ascultati de cineva si sa faca lucrurile sa mearga bine petru ei. Romanii nu mai spera,ba chiar stiu ca nu-i asculta nimeni. Stiu ca iesitul in strada inseamna numai cafteli de la jandarmi ,ragaieli de la sefi si atat. Romanimea merge ca elefantii la cimitirul lor,lent si in liniste. Bine ca totusi cateva milioane au scapat si traiesc in afara. Le e dor,dar nu de traiul de aici si nici de viitorul ce se arata la fel de incchis la culoare.
6
0
ordinea mondiala vine de sus, cu cat suntem mai ,,capul plecat...,, cu atat mai bine ! dar nu pentru noi ,pentru cei de sus! cand ridicam putin, strang surubul si ne revenim ,asa a fost asa este asa va fi! sunt tari colonii!
2
2
Tzigan de Buzau, asa o sa spuna si de tine....mai stai 2-3 ani, pe ce punem pariu ca o sa ai si cateva dosare penale grele in carca ??? La voi nu s-au facut mismasuri, nu s-au luat parandaraturi??? In fiecare zi se vad roadele muncii voastre...pe la DNA !!! mai stai putin c****a mica de Buzau !!!
10
0
Nu mai aveti scandal pentru ca aveti ordin de la Bruxelles sa coabitati. In situatia in care coabitarea esueaza, atentia celor de la Bruxelles e va intoarce spre alte personaje , iar Marcel si Nicu pleaca acasa si nu oricum, vor parasi scena cu dosare grele in spate. Celor de la Bruxelles si mai ales lui Ursula, le e teama de valul suveranist care ia amploare in Europa si vor pierde ciolanul daca nu castiga destui europarlamentari obedienti lor. Miza cea mare sunt europarlamentarele din acest an. Daca Frau Ursula pierde, intregul sistem faurit de ea pica iar UE va fi altceva decat pana acum. Ursula, va avea viata grea daca va fi data jos de pe actuala functie. Asta daca nu va avea grija Luluta sa o albeasca!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272