REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Mare grijă unde vă căutați cazare. Un dezaxat stă la pândă, după ușă!

Mare grijă unde vă căutați cazare. Un dezaxat stă la pândă, după ușă!

Maria ONICA 28 februarie 2023 | 00:00 29397

Odată cu creșterea bruscă a prețurilor pentru chirii, tot mai multe persoane dornice să închirieze un imobil la preț accesibil sunt tentate să accepte diferite oferte. Mare atenție la anunțurile proprietarilor și modul acestora de abordare. Un bărbat din Constanța a luat cu asalt grupurile din mediul online, postând un anunț prin care specifică faptul că primește în apartamentul său, unde stă cu partenera sa, o fată sau mai multe, fără a percepe chirie, doar să contribuie la întreținere. Reporterul Replica s-a dat drept un potențial chiriaș, iar discuția a început în termeni... normali, ulterior aceasta a avut conotații sexuale și întrebări fără rost adresate de „gazdă”, ceea ce ne-a dus cu gândul că apartamentul este de fapt un adevărat club de swingeri. Bărbatul, cunoscut pe rețelele de socializare cu numele de Tony Davis, s-a autonumit geniu.

Mare grija unde va cautati cazare. Un dezaxat sta la panda, dupa usa!„Tony Davis“

În ultima perioadă, orașul Constanța este tot mai populat. Zilnic, zeci de persoane caută să închirieze imobile în diferite zone ale orașului. De la studenți proveniți din alte zone ale țării, mame rămase singure cu copii, muncitori, până la familii proaspăt întemeiate. Profitând de acest aspect, proprietarii au luat cu asalt mediul online, postând zilnic zeci de anunțuri cu diferite oferte de închiriere. Ceea ce nu multe persoane știu, este faptul că nu toate anunțurile sunt sigure. Tinerii ce doresc să-și închirieze fie un apartament, fie o garsonieră ar trebui să fie foarte atenți la detalii.

Un anunț postat de un bărbat, ce se prezintă cu numele „Tony Davis“ a atras atenția multor persoane. Acesta specifică în postare faptul că, el împreună cu partenera sa, oferă cazare unei fete, sau unor fete, percepând doar o parte din suma care îi revine din întreținere. „Cuplu cautăm colegă de apartament amabilă și inteligentă! Nu cerem chirie, doar 1/3 din întreținere!“, sună anunțul cu pricina.

Mare grija unde va cautati cazare. Un dezaxat sta la panda, dupa usa!„Tony Davis“

Contactat de unul dintre reporterii Replica de Constanța, sub pretextul că este interesat de o cazare, bărbatul a comunicat care sunt criteriile de alegere ale viitoarei colege de apartament, subliniind faptul că, inteligența și amabilitatea sunt calitățile forte. „Dacă dumneavoastră veți fi aleasă, atunci împărțim întreținerea în 3.... Căutăm colegă de apartament amabilă și inteligentă, acestea sunt obligatorii, dacă nu sunteți o femeie amabilă și inteligentă atunci nu puteți să locuiți cu noi. Aici trăim doar în pace, iubire și fericire, suntem un cuplu amabil și inteligent, iubitor și așa mai departe,“ a declarat bărbatul în prima parte a conversației.

Vârsta nu contează... contează atitudinea

După ce reporterul i-a comunicat bărbatului vârsta pe care acesta o are, Tony Davis a ținut să menționeze că „asta nu contează, vârsta. Exact cum se zice, dragostea nu are vârstă, nu face nici 5 bani ce vârstă aveți. Puteți să aveți 18 ani sau 118, contează atitudinea, asta ne interesează pe noi.

Se pare că, bărbatul consideră că are o minte de geniu. „Hai să trecem direct la subiect, trebuie să ai aceleași calități pe care eu și iubita mea le avem, altfel nu primim pe nimeni aici. Prima calitate, ești o femeie amabilă? Dacă minți îmi dau seama cu timpul... Doctorul meu mi-a spus că am o minte de geniu.“

„Eu și iubita avem un limbaj mai... sexual!“

Se pare că, următoarele calități esențiale sunt sinceritatea, înțelegerea, deschiderea la nou. „Ești deschisă la minte? Că eu și iubita mea avem un limbaj mai sexual.“ De la un anunț pentru închiriere, bărbatul a ajuns să-și povestească un episod din viață. „Iubita asta pe care o am acum e nouă. Eu am avut altă iubită, sufletul meu pereche, care a murit din nefericire. Și ea avea minte de geniu că am dus-o la același doctor să o controleze. De fapt, minte de super geniu, m-a întrecut și pe mine de câteva ori la inteligență.

Video cu întreaga discuție între reporterul Replica și Tony Davis:

Cautând în istoricul postărilor a lui Tony Davis, putem observa că înainte ca acesta să-și găsească noua iubită, bărbatul posta frecvent anunț cum că își cauta o femeie cu care să împartă apartamentul, percepând doar „prietenie“. „Profesor de Fericire celibatar de 50 de ani caut femei divine de orice vârstă pentru o relație de prietenie! Nu beau, nu fumez, etc Tony Davis Profesor de Sănătate, Profesor de Viață, Scriitor, Magician, etc Whatsapp: 0773 *** *** Caut femei cu aceste calități: iubitoare, inteligentă, sinceră, deschisă la minte, cu simțul umorului, etc PS: Nu am și nu caut iubită sau nevastă, nu am copii și nu vreau copii PS: Caut o colegă de apartament și nu îmi trebuie chirie, doar prietenie!“

Mare grija unde va cautati cazare. Un dezaxat sta la panda, dupa usa!
Se pare că bărbatul a scris chiar și o carte intitulată „Secretele Fericirii Permanente, ce se vinde cu 5,69 $.

Așadar, mare atenție de unde închiriați camere! Cine știe peste ce... sau peste cine dați!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
In înregistrare, nu am putut observa nimic care să dovedească faptul că acest bărbat este "dezaxat" deoarece a și precizat că acesta are o iubită, mai folosesc împreună un limbaj "mai sexual" dar, nu îmi închipui o persoană care să nu înjure măcar o dată pe zi in Romania. Și mai ales, nu înțeleg de ce a fost scris acest articol in care s-au atașat și înregistrări audio care conțin informații despre adresa aproximativă a acestei persoane, care la rândul său, și-a dezvăluit adresa, fiind tras de limbă de angajata ziarului dvs, care îi poate pune viața în pericol. Eu zic că ar trebui să dați jos acest articol defăimător și să eliminați videoclipul de pe YouTube, de altfel, veți avea probleme cu legea! Ați mai făcut și reclamă neautorizată a cărții scrise a acestei persoane.
3
1
S-au inmultit nebunii bai frate,!
2
1
Da lasati-l mai oameni buni in pace pe bunul nostru vecin! Sa știți că el chiar este un Înger prin comparație cu ceilalți. Pai ce se compara cu celălalt vecin al nostru Sergiu Bahaian care a stat la scara vecina in apartamentul lui Loredana. Pai și de el sa scris in articole, era și el tot amabil și inteligent dar avea un mare păcat. Peste noapte studia medicina și transa oameni care erau inițial vii. Mă rog nu mai e Bahaian vecin cu noi acuma si in acel apartament sta un student aurolac care asculta muzica singur in casa în fiecare noapte după ora 01:00. Macar Bahaian se manifesta in liniște.... Dar una peste alta nici unul din vecinii nostri amabili și inteligenți nu se compara cu acest Înger. Tot așa am mai avut aici pe Farului un vecin care era și el tot un Înger. Avea o organizație non profit care se chema "Doctorul Sufletelor". Avea spațiu în chirie la Popa. Ajuta fetele triste cu inimile îndurerate, frânte și rătăcite să-și recapete fericirea. Din invidie a fost reclamat de către o mama tiranică care nu vroia binele fiicei sale și a fost nevoit să își închidă activitatea. Mă tem că așa va păți și Domnul Tony Davis. Așa că vă rog frumos lasati-l in pace !
3
1
Chiar ăsta vb care își bate joc de minore și fete are bărbat sau soție are soț se dă drept prieten și de fapt e un fals te manipulează vrea să inte sub pielea ta numa să se dă vinova dar de fapt e un om bolnav la minte psihic aveți grijă la cine stați în chirie își bate joc de fete tinere copile minore și chiar dacă e în relație la el nu contează își bate joc de corpul lor întreține relați sexuale contra cost gen prieten și pune pe peroane de lângă el să mintă să nu fie vinovat se victime nu e de stat la el și cu el în casă aveți grijă la cine stați în chirie sfatul meu eu am pățit pe pielea mea și nu a mai stat cu soțul meu la tony davis sănăt**e multă oameni buni
5
1
Sa trăiască vecinu'! Nu va mai luați de omul că e un Inger. Nu face nimic rău. Are și acte de dus cu capu', pensie specială pe tema asta, deci e pe banii lui. El și cu vecina de la etajul 3 care noi îi ziceam "Nebuna" chiar sunt singurii in legalitate din scara noastră de bloc. Restul au cam sărit gardul cum s-ar zice, căci nu prea avem acte. Și că sa subliniez că el e chiar un vecin de treabă, spre diferență de "Nebuna " de la etajul 3 care ne inunda cu apa constant apartamentele și se cearta in baie singura țipând si bătând cu făcălețul țevile de pe coloana de apa, Americanu Tony Davis e chiar băiat de treabă. Și chiar cu câinele am văzut că se poarta foarte frumos. Eventual puteți la Câine săi luați și lui un interviu! In rest suntem o scară destul de civilizata, cu vecini amabili și inteligenți și nouă chiar ne plac Nebunii. În încheiere aș recomanda Agenției Vecine Experți Imobiliari care și ei sunt foarte Amabili și Inteligenți sa îl ajute pe Vecinul nostru și să-i găsească o noua partenera. Știu sigur că Agenții Imobiliari acuma nu prea mai au activitate. Mă bazez că ar avea timp acum, știind că inainte luam pulsul tranzacțiilor agenției după numărul de petreceri cu Grătar și Manele făcute în stradă. Păcat că vecinii nu erau invitați, doar participam abuziv ascultând ofticați din apartamentele noastre. Ce vremuri bune erau, acuma de când cu Bula Imobiliara sau mai rarit și petrecerile lor. Ar mai fi multe de spus despre scara noastră, dar mă opresc aici. Suntem destul de Amabili și Inteligenți încât să conviețuim in deplină armonie și pace . Deci nu mai tulburați liniștea noastră cu tot felul de Articole Fantoma care ne discrediteaza. La sfârșit urare pentru vecinu': Trage tare Tati acuma că e luna Mărțișorului. Sigur o sa ai destule candidate la Selecție! Mult succes îți doresc!
3
1
mamaaa creatura dracu sinihistru dracu.....
5
3
Are nasul mare, așa că are și..........
5
7
bosorog slutalau, arunca-te de pe acoperis sa atingi fericirea divina si sa faci un bine societatii. hai, lanseaza-te
27
1
Mai bine isi zicra BULANGYNO PULEMEKU smecheru
18
4
Isi mai zice si Bulexini si se da drept magician. Cautati-l pe Y T sa vedeti ce postari are.
20
2
Tony asta a jucat intr un film de adulti in america, erau 3 femei si l au bagat intr o duba si el nu se intelegea cu ele ca nu stia engleza si spunea ca ii place foarte mult pi**a, il luasera de pe o banca. Sigur gasiti video ul daca stati sa cautati ;)
17
0
Sa își tragă un glonț in cap pentru fericirea tuturor !
29
1
Pensiile nesimtite trebuie reformate. Oameni buni nu cere nimeni sa le dam pensii mici, doar sa fie pe merit si echitabile. Eu am lucrat 46 de ani si am 2800 pe luna... Cu ce drept i-au altii 20000 de ron dupa 25 de ani de munca si se pensioneaza de la 44 de ani? In tarile civilizate varsta minima e 55 de ani inclusiv politie , militari etc.
28
8
Uite-l pe profu' de sex a lu' Relu!
27
2
Luați câinele de la bolnavii ăia, ca precis folosesc animalul la zoofilie. Bine le făcea Hitler la bolavii astia ca ii c*răța din societate.
45
4
sa ma mut cu ei. Garantez ca dupa prezentare nu mai e nimeni dezaxat. Toti vor fi invaluiti in iubire mare !!!
36
1
Pe dezaxatul asta îl știu. Avea un cont pe site-ul de matrimoniale Sentimente, sub id Profu de Fericire. Un dezaxat libidinos, și fața de bolnav psihic spune asta, dar și id-ul ales și abordarea pe care o folosește și apucăturile pe care le are. Hal de om la 50 se ani. Ii trebuie swinger kakatului bolnav. Baaaa! Du-te și fa-ți felul. Realizezi ca ești defect? Urâtu’dreaq!
52
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407