REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Marea Neagră, destinație pentru navele de croazieră

Marea Neagră, destinație pentru navele de croazieră

Replica API 13 aprilie 2019 | 01:36 366

Primăria municipiului Constanța și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța au fost reprezentate la cel mai mare eveniment din industria turismului de croazieră „Seatrade Cruise Global”, care s-a desfășurat la Miami, în perioada 8-11 aprilie 2019.

În cadrul standului pe care MedCruise, asociația porturilor de croazieră din Marea Mediterană și din mările învecinate, l-a organizat în scopul promovării turismului de croazieră în porturile membre ale asociației, a fost promovat portul împreună cu destinația Constanța, cel mai bun exemplu de cooperare oraș - port de la nivelul Mării Negre.

Astfel, a fost relansată Marea Neagră ca destinație pentru navele de croazieră, coordonată de președintele MedCruise pentru Marea Neagră, Teodor Patrichi. Ca urmare a participării la acest eveniment și a numeroaselor discuții purtate cu reprezentanții marilor companii din industria turismului de croazieră, au fost deja planificate numeroase sosiri ale navelor de croazieră în Portul Constanța în perioada 2020-2021. Au fost prezenți și reprezentanții Royal Caribbean, care, prin brandul Azamara, au făcut rezervare fermă pentru nava Azamara Journey pentru lunile iunie, iulie și septembrie 2020. Sosirile reprezintă începutul unei relații cu această companie, care va dezvolta itinerarii prin toate brandurile sale, cu plecare din Istanbul. În acest sens, reprezentanții companiei de croazieră au solicitat să fie prezenți la următoarele întâlniri ale grupului de lucru pentru Marea Neagră, organizate în cadrul asociației MedCruise.

Delegația română a avut onoarea de a primi vizita lui Cătălin Ghenea, consulul general al României la Miami.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa vada turistii in Constanta? Un oras darapanat si obosit. Ce zici Fagabou?
0
0
A fost promovat portul Constanta cu plecare din Istambul . Sunt in ceata !
2
0
Vin turisti la cazinou,nu la restaurant ci sa admire ruina ca edificiul roman cu mozaic nu mai exista.
1
0
Domnu inginer auto telegenic tot papagal ramai!
0
0
Nu ca nu este fotogenic, dar acum a facut o treaba pe cinste. Bravo Tedi Patrichi pentru modul profesionist in care ai reprezentant interesele orasului nostru. Felicitari
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272