REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Marele compromis pe care l-a făcut Andreea Esca la PRO TV

Marele compromis pe care l-a făcut Andreea Esca la PRO TV

Replica API 9 octombrie 2021 | 23:34 1489

Andreea Esca a fost nevoită să accepte o regulă ce i-a fost impusă de conducerea PRO TV, în urmă cu mulți ani, și care a făcut-o să se simtă inconfortabil.

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor de la ora 19.00, de la PRO TV, a fost nevoită să se supună și unor reguli care nu i-au fost pe plac. Iar asta, legat de televiziunea la care lucrează chiar de la lansarea postului, la data de 1 decembrie 1995. Andreea Esca a povestit în cadrul unui podcast al Amaliei Enache compromisul pe care l-a făcut, deși s-a simțit inconfortabil.

Andreea Esca a acceptat o condiție care nu i-a fost deloc pe plac

Vedeta TV ar fi vrută să-și conducă singură mașina, dar a primit un șofer care juca și rol de bodyguard. „Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…”, a povestit Andreea Esca.

Ea a mai spus că, în cele din urmă, s-a consolat cu ideea de-a fi însoțită. „Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine.”

A avut oferte, dar nu s-a gândit să plece de la PRO TV

Într-un interviu acordat recent, Andreea Esca a vorbit despre ofertele pe care le-a primit, de-a lungul timpului, pentru a lucra în altă parte. Nu a fost însă interesată se plece de la PRO TV. „Da, desigur că am primit multe oferte de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut… Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.”, scrie evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esca e o femeie adevarata absolut superba care devine din ce in ce mai sexy, voluptoasa si frumoasa cu cat inainteaza in varsta. Nu cred ca exista barbat normal care sa nu o doreasca ceea ce nu e cazul si cu fetita ei. Daca ar fi sa aleg intre cele doua as alege-o pe mamica ei de departe fara sa mai stau pe ganduri.
6
2
fisa danseaza pe mese beata si si-o trage cu papagalul ala de mario fresh au ajuns si la ziar
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212